Winkelnieuws in tijden van Corona

Etos Veenendaal-centrum verhuist

_x000D_
_x000D_

De winkel van ondernemer Gerben Bijl verhuist naar de Hoofdstraat 28. Woensdag 1 april om 9:00 uur gaat de nieuwe Etos open. De winkel is ingericht volgens het allernieuwste concept en biedt meer betaalgemak. Zo kunnen klanten ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s.

_x000D_
_x000D_

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast. “Er staat voorop dat klanten ons op dit moment meer nodig hebben dan ooit en wij willen er voor klanten en voor elkaar zijn”, zegt Gerben Bijl. “Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers veilig kunnen blijven werken. In voortdurend overleg met de overheid neemt Etos steeds nieuwe passende maatregelen om daarvoor te zorgen. Als gecertificeerd drogist zijn wij voor veel mensen nog steeds het eerste aanspreekpunt waar het gaat om hygiëne en gezondheid. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten voor hun vragen en voor de producten die ze zoeken bij ons terecht kunnen blijven komen.” 

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Drogist Bewust Beter Den Tuinder Schiedam 

_x000D_
_x000D_

Op 27 maart a.s. viert Drogist Den Tuinder (zie foto) haar 13-jarige bestaan met een vernieuwde uitstraling. Moeder en dochter startten in 2007 de drogist aan het Geuzeplein te Schiedam onder de vlag van Drogist Bewust Beter.

_x000D_
_x000D_

Janice en Mandy staan al jaren bekend in Schiedam om een goed advies, een luisterend oor en een gezellig praatje. Ze houden hun kennis op peil door de jaarlijkse bijscholingen, trainingen om hun klanten optimaal te adviseren. Met de vernieuwde uitstraling, kennis en enthousiasme voor het vak en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter zien ze de toekomst positief in.

_x000D_
_x000D_

Drogist Bewust Beter kent steeds meer jonge ondernemers en is blij dat het vak ook voor de jongeren aantrekkelijk kan blijven.  Mandy ( 34 jaar) is al 13 jaar gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is voldoende ruimte voor het lokaal ondernemen, met de ondersteuning en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, hebben wij tijd voor de klanten en houden we de focus op verkoop.” 

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Gloednieuwe Etos St. Jacobslaan Nijmegen

_x000D_
_x000D_

Op 25 maart opende een gloednieuwe Etos in de buurt bij het Radboudziekenhuis Nijmegen. De winkel is gevestigd aan de St. Jacobslaan, in de hal van de Albert Heijn XL. In de nieuwe Etos zijn elf medewerkers aan de slag. Etos St. Jacobslaan is ingericht volgens het allernieuwste concept en biedt meer betaalgemak. Zo kunnen klanten ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s.

_x000D_
_x000D_

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast. “Er staat voorop dat klanten ons op dit moment meer nodig hebben dan ooit en wij willen er voor klanten en voor elkaar zijn”, zegt winkelmanager Aranka Mullink. “Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers veilig kunnen blijven werken. In voortdurend overleg met de overheid neemt Etos steeds nieuwe passende maatregelen om daarvoor te zorgen. Als gecertificeerd drogist zijn wij voor veel mensen nog steeds het eerste aanspreekpunt waar het gaat om hygiëne en gezondheid. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten voor hun vragen en voor de producten die ze zoeken bij ons terecht kunnen blijven komen.” 

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_