Over Who Cares

who-cares is hèt platform voor de zelfzorgretailer die zich wil onderscheiden door kennis, kunde en advies. Wij willen hen informeren  én inspireren om hun rol als zelfzorgspecialist uit te bouwen en te verdiepen. Ons uitgangspunt is holistisch: zelfzorgretail is niet puur de verkoop van producten bij een zelfzorgprobleem, maar biedt een bredere kijk op gezondheid, ingebed in een bredere context van lijf en leven met een focus op voorkomen en gezond houden, en verbeteren waar het kan. Wij helpen zelfzorgretailers daarbij.

Het platform who-cares bestaat onder meer uit vijf edities who-cares in print, de nieuws- en contentwebsite www.who-cares.nl, aangejaagd door regelmatig verschijnende nieuwsbrieven, de organisatie van events en uitreiking van awards.

Het vakblad who-cares wordt verspreid onder alle gecertificeerde drogisten in Nederland, zowel zelfstandig als grootwinkelbedrijf. Dit vormt ca 50% van de distributie van het blad; circa eenderde wordt verspreid onder apotheken. Het resterende deel gaat naar retail- en brancheorganisaties in zowel drug als relevante branches als foodretail. De printuitgaven van who-cares zijn ook digitaal in te zien via www.who-cares.nl

Onze focus ligt op het inhoudelijk invullen en het commercieel ondersteunen van de richting die de zelfzorgretailer opmoet om in de toekomst zijn rol in zowel het retaillandschap als in de maatschappij effectief in te vullen.

Onze berichtgeving focust zich primair op de ondernemer en bedrijfsleider. We willen die voorzien van informatie en kennis en in contact brengen met collega’s en branchegenoten.