Awards

De METEOOR Awards worden uitgereikt aan bedrijven voor introducties in het betreffende jaar die worden beoordeeld op basis van de gemiddelde omzet of afzet van het individuele product. De ranking van 25 meest succesvolle introducties komt tot stand op basis van de meetgegevens van IRI in het gemeten marktveld: supermarkten en drogisterijen.

De KOMEET Awards worden uitgereikt aan bedrijven voor merken in het betreffende jaar die worden beoordeeld op basis van de totale omzet- of afzetgroei van het merk. De ranking van 25 snelstgroeiende merken komt tot stand op basis van de meetgegevens van IRI in het gemeten marktveld: supermarkten en drogisterijen.

IRI Nederland is een vooraanstaande aanbieder van marktinformatie, marktinzichten en consultancy diensten op het gebied van FMCG, Pharmacie en Retail. IRI levert naast marktgegevens vooral ook advies, Shopper-studies en Analytische studies, met het uiteindelijke doel om  klanten te helpen groeien in een uitdagende markt. Meer informatie is te vinden op www.IRIworldwide.nl. Daar treft u ook diverse rapporten aan die gratis te downloaden zijn.

Awards 2022

Editie 2021