Consument & Leefstijl

De publiekscampagne met de Groene Plus krijgt een vervolg in 2025. DVJ Insights heeft het effect van de campagne-uitingen van dit voorjaar onderzocht en de resultaten zijn zeer positief, vergelijkbaar met de onderzoeksresultaten van 2023.

Onlangs is besloten om de …

Nederlandse onderzoekers hebben een patiëntenonderzoek opgezet met een combinatie van twee bekende supplementen van Pharma Nord, SelenoPrecise en Bio-Quinon Q10.

Twee producten van de Deense producent Pharma Nord worden gebruikt in een onderzoek van de Dutch CardioVascular Alliance (DCVA). Onder …

Cooper Consumer Health heeft succesvol de acquisitie afgerond van de zelfzorg(OTC)-business van Viatris. Hierdoor heeft Cooper nu een presence in alle grote Europese landen.

De mijlpaal is bereikt na de noodzakelijke goedkeuring van diverse officiële instanties en het proces om …

In een klein wijk-winkelcentrum schuilt een bijzondere drogisterij, waar persoonlijke aandacht en deskundig advies centraal staan. Han Pötgens, de eigenaar van Drogisterij Pötgens, runt deze zaak met passie en toewijding.

“Ik ben Han Pötgens en ik werk al sinds 1978 …

Per 1 juli 2024 heeft Koninklijke Utermöhlen een nieuwe statutaire directie. Erwin Diekman, Siebe van der Meer en Sjaak Pronk nemen op deze datum de directieverantwoordelijkheid over van Piet Bandell en Martin Pereboom, sinds 2018 gezamenlijk eigenaar van de onderneming.

Kruidvat introduceert vanaf maandag 24 juni met trots haar zomercampagne: Goed Voorbereid, Groot Voordeel. Deze keer staat de soms onaangename realiteit van de zomervakantie centraal.

De tv-commercial opent met Lies die haar vakantieproducten afrekent bij Kruidvat. Ze is goed voorbereid …

Anita de la Paz van Trekpleister aan De Meent in Hilversum is verkozen tot de Beste Zelfzorgadviseur van Nederland. Zij ontving op 18 juni de Award uit handen van juryvoorzitter Tijn Kool, hoogleraar Passende Zorg.

Meer dan achtduizend goedgeschoolde (assistent)drogisten …

Goed om te weten: sinds 25 mei is er nieuwe wetgeving van kracht om werknemers te beschermen tegen spier- en skeletaandoeningen (MSA). Goede kans dat er vaker mensen binnenstappen die last van hun onderrug na een lange werkdag…

Op 15 …

Healsens, een startup op het gebied van gezondheidstechnologie, heeft een gezondheidsapp gelanceerd om leeftijdsgerelateerde ziektes te detecteren en te helpen bij obesitas.

De applicatie van Healsens omvat screening op 22 van de meestvoorkomende chronische ziekten, waaronder depressie en zelfmoordrisico, chronische …