Staudt littekencrème én wondcrème nu breed beschikbaar

Staudt littekencrème is ontwikkeld door plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, ook bekend als het Brandwondencentrum Beverwijk. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben geleid tot een bijzondere, cosmetische crème die door de plastisch chirurgen al lange tijd naar volle tevredenheid wordt ingezet bij de verzorging van littekens.
_x000D_
Staudt littekencrème is samengesteld uit natuurlijke en effectieve bestanddelen die elk op hun wijze bijdragen aan een optimale verzorging van het litteken. Staudt littekencrème ondersteunt het litteken bij de uitrijping hiervan en kan worden gebruikt gedurende het eerste jaar na het ontstaan van het litteken. De crème bestaat onder andere uit: vitamine E, bisabolol, allantoïne, siliconen, calendula, avocado-olie, jojoba-olie en honing.
_x000D_
De cosmetische crème is geschikt voor alle uitwendige littekens op het lichaam, zoals littekens als gevolg van operaties, ongevallen – waaronder schaafwonden -, brandwonden, bestraling, acne, waterpokken en andere huidproblemen.
_x000D_
Voor de kinderen is een speciale crème ontwikkeld met een extra bescherming, SPF30.

_x000D_
_x000D_

 
_x000D_
Staudt Wondzalf

_x000D_
_x000D_

In januari is ook de unieke Staudt wondzalf geïntroduceerd. Deze natuurlijke wondzalf voor open wonden, op basis van de hars van de Noorse spar, ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid en heeft een antibacteriële werking. Het betreft een medisch hulpmiddel klasse 2b.

_x000D_
_x000D_

Voor meer informatie: www.mediphos-otc.com

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_