Toeleveranciers

Channels & Brands

Channels & Brands bouwt aan merken in nieuwe markten, ontwikkelt nieuw potentieel voor bestaande merken en vindt de juiste positie voor nieuwe. De core business is om de gaten in de markt op te zoeken, en daar passende oplossingen voor te vinden. 

Merken 


SOLARAY 

Met meer dan honderd vitamines, mineralen en kruidenextracten biedt Solaray alle beschikbare voedingssupplementen in één volledige productlijn gefocust op kwaliteit, met de beste ingrediënten, optimaal werkzaam en zo puur als het maar kan. Voor uw gezondheid én schoonheid! Lees HIER>> meer!

HERITAGE STORE 

Al meer dan vijftig jaar een begrip in de Verenigde Staten, start Heritage Store nu in Nederland. Cosmetica en huidverzorging voor zuivere en pure schoonheid. Met alleen essentiële ingrediënten, puur plantaardig en zo natuurlijk mogelijk. Toppers zijn Rose Water-producten en de Castor Oil.

KAL 

KAL is een volledige range van supplementen voor de behoeften van ons lichaam in elk levensstadium. Alle producten zijn doordrenkt van generatieslange zorg en expertise.
VISCOLLAGEEN.NL Viscollageen.nl is dé specialist in hoogwaardige zuivere collageen. Gemaakt van duurzaam gevangen vis, komt het het meest overeen met menselijk collageen, dus het wordt veel beter opgenomen door het lichaam dan andere producten.

SOLARAY

In Nederland mag Solaray dan helemaal nieuw zijn, het merk is internationaal in bijna vijftig jaar uitgegroeid tot een vertrouwde naam op het gebied van vitamines, mineralen en kruiden.

De nieuwe consument…

Met Solaray haal je niet alleen een nieuw en uitdagend assortiment in huis, Solaray gaat ook nieuwe markten ontsluiten. Want Solaray spreekt nieuwe consumenten aan: mensen die gepassioneerd, energiek en eigenzinnig leven, die zich vrij voelen en op zoek zijn naar nieuwe, verrassende dingen. Hun kijk op gezondheid is holistisch, met een balans tussen lichaam, geest en ziel via leefstijl en dieet. Hun consumentenbehoeften sluiten perfect aan bij de kernwaarden van Solaray. En hebben ze eenmaal die keus gemaakt, dan zijn ze heel trouwe klanten. Jouw klanten!

Bewust en verantwoord

Solaray groeit mee met de consument. Zo gaan we palmolie-vrij produceren, en kiezen we waar mogelijk voor veganistische, biologische ingrediënten, vrij van allergenen, maïs en soja.
We zijn overgestapt op gerecycled plastic voor de productie van onze potjes, en is onze display gemaakt van gerecycled karton met een topkaart die kan worden verwisseld. Daarnaast zijn Solaray en de Better Being Company een samenwerking aangegaan met One Tree Planted, een non-profit organisatie die zich bezighoudt met wereldwijd herbebossen.

Jouw gezondheidsdoelen

Al bijna vijftig jaar helpt Solaray mensen met een gezonder en fijner leven. En dat geldt niet alleen voor je klanten! Solaray wil ook jou helpen met je (gezondheids) doelen en die van je team! We willen de dagelijkse dingen leuker maken en je ondersteunen in jouw doelen – zowel persoonlijk als zakelijk. Dat is de filosofie die wij Live Brighter noemen: een puur persoonlijke weg naar jouw welzijnsdoelen.

Een training van Solaray is te volgen via Drogiweb

7 categorieën

De producten van Solaray in zeven categorieën: 

Mentaal
Deze producten dragen bij aan het normaal cognitief functioneren, helpen tegen vermoeidheid die wordt veroorzaakt door stress.

Fysiek

Producten voor je fysieke conditie. Van de ondersteuning van botten, gewrichten en kraakbeen tot producten die bijdragen aan de normale werking van bloedvaten, en alles daartussenin.

Actief
Producten helpen vermoeidheid tegen te gaan, dragen bij aan het energieniveau en de werking van spieren, maar ondersteunen ook het zuurstoftransport en spelen een rol in weefselgroei en -ontwikkeling

Beauty
Deze producten dragen bij aan het behoud van gezond huid, haar en/of nagels.

Spijsvertering
Onze spijsvertering is heel complex, geholpen door miljarden bacteriën die zorgen voor gezonde darmen. In alle producten in deze categorie vind je deze goede bacteriën, die van nature in je darmen voorkomen.

Specials
Unieke combinaties en samenstellingen die je helpen als je iets speciaals nodig hebt. Met complete kruiden, traditionele recepturen en aminozuren.

 

Management:

Dewi Perik, country manager

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: Channels & Brands

Telefoon alg.

0634716897

E-mail alg.Dewi.perik@channelsandbrands.nl
Websitehttps://channelsandbrands.nl

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Solaray op Nederlandse markt!

In Nederland mag Solaray dan helemaal nieuw zijn, het merk is internationaal in bijna vijftig jaar uitgegroeid tot een vertrouwde naam op het gebied van vitamines, mineralen en kruiden.
We kiezen altijd natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, en maken we gebruik van de meest moderne technieken, met een focus op de beste werking, een optimale biologische beschikbaarheid en synergie tussen de ingrediënten. Lees het artikel HIER>>