O’Keeffe’s handcrème krijgt meer dan 70.000 lovende beoordelingen

Met de naderende koude weersomstandigheden worden onze handen steeds schraler, wat betekent dat we halve potjes handcrème tevoorschijn halen en blijven smeren. Maar wat als we je vertellen dat er een handcrème is die met slechts één toepassing jouw droge handen net zo zacht maakt als babybillen?

O’Keeffe’s Working Hands Handcrème heeft meer dan 70.000 positieve beoordelingen verzameld en is daarom dé bondgenoot voor je handen dit najaar.

Echt resultaat

Deze crème belooft een scala aan wonderen te verrichten. Naast het voeden van de huid laat het ook een beschermend laagje achter, waardoor je de hele dag door verzorgd blijft. Als we de beoordelingen mogen geloven, maakt deze crème deze beloften meer dan waar. “Dit is de enige crème die ervoor zorgt dat mijn vingertoppen niet meer openbarsten,” zegt een tevreden gebruiker.

Deze crème is niet alleen verkrijgbaar in een potje, maar ook in een handige tube. Bovendien heeft O’Keeffe’s een speciale variant voor droge nagelriemen. En wat betreft de geur, die is subtiel en niet overdreven. Geen last van die overheersende aardbeigeur die alles een uur lang naar zoete ‘ellende’ doet ruiken.

Bron: www.andc.tv