Laatste kans: maandag KNDB-dag!

De KNDB organiseert AANSTAANDE MAANDAG in Driebergen-Zeist haar jaarvergadering, met aansluitend een openbaar middag- en avondprogramma. Maar aanmelden is wel vereist. Dit is uw laatste kans!

Onder de noemer ‘Toekomstexpeditie, van ambitie naar effectieve strategie’, gaat de KNDB samen met leden en relaties op expeditie. Tijdens deze reis stellen we ons vragen zoals: welke invloed heeft de veegweet op het businessmodel van de drogisterij en op het UAD-assortiment? Aanpassen om relevant te blijven en waar beginnen we? Succesvolle expeditieleiders weten ook dat het welslagen van een expeditie mede afhangt van de eigenschappen van hun teamleden. Aspecten die wij meenemen tijdens deze tocht. Gespreksleider Joop Rutte gaat het gesprek aan met Frits Offermann (drogist en apotheker), Jantien Meeuwsen (DID) en vooral met u om ambitie om te zetten naar een effectieve strategie om morgen mee aan de slag te gaan.

Lees het volledige bericht en bekijk het programma HIER>>.

Waarom komen?

Voorzitter Marinus van Loon wijst erop dat aanwezigheid op die dag belangrijker is dan veel mensen beseffen.

“Het uitgangspunt om van de jaarlijkse ledenvergadering meer te maken door er een openbaar middagprogramma aan te koppelen, is de wens van het bestuur om veel leden te betrekken bij wat wij proberen te bereiken. En dat is: een zo goed mogelijk ondernemersklimaate n betaalbare arbeidsvoorwaarden. We willen daar het bewustzijn toe scherpen. De veegwet is nu een belangrijke topic, maar het lobbyen bij VWS valt niet binnen de portefeuille van KNDB. Wij richten ons op
de sociaal-economische paragraaf, dus CAO en arbeidsvoorwaarden. De rol die onze leden kunnen spelen, wordt door henzelf onderschat. Onze leden moeten realiseren dat ZIJ de KNDB zijn. Dat is een uiterst belangrijk facet!”

Wil je het hele interview met Van Loon lezen? Klik dan HIER>>.

Awards

Tijdens de middag en het avondprogramma krijgt u de kans om niet alleen te netwerken met uw collega’s, ook zal de crème van de Nederlandse industrie aanwezig zijn. Die maken namelijk kans op de KOMETEN, METEOREN en NOVA Awards van who-cares, die in samenwerking met onderzoeksbureau CIRCANA en dit jaar de KNDB tijdens de avond worden uitgereikt. Naast netwerken biedt u dat ook de kans uw stem uit te brengen op de introductie van 2022 die uw favoriet is. Maar dat kan ook online, namelijk HIER>>

Aan het eind van de avond krijgt de favoriet op basis van de stem van de lezers van who-cares, de leden van de KNDB en de aanwezigen  de NOVA Award overhandigd!

Aanmelden

Bent u lid en wilt u zich nog aanmelden? Ga dan naar de website van de KNDB!