Kwalitatieve mondmaskers rechtstreeks leverbaar

“Vanuit onze persoonlijke ervaring om zorginstellingen te helpen, hebben we gemerkt dat er erg veel onduidelijkheid is over de kwaliteit van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Het is een kunst om certificaten op echtheid te checken en je te vergewissen van de kwaliteit van het geleverde product. Via onze handelspartners hebben wij een jarenlange relatie met de fabrieken waar wij inkopen. Hierdoor bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor kwaliteit.”

Ruime voorraad

Temeer laat Storm Healthcare alle PBM die binnenkomen door Nederlandse laboratoria testen om verzekerd te zijn van de kwaliteit. “Deze veiligheidsstap geeft ons en onze klanten het vertrouwen en de zekerheid van bijvoorbeeld de filtercapaciteit van onze mondkapjes waarnaar zij op zoek zijn.

Naast onze producten (chirurgische masker type IIR en FFP2 maskers) die exclusief in deze tijd voor ziekenhuizen en zorgcentra zijn, bieden wij u zeer kwalitatieve mondmaskers aan met een filtercapaciteit (BFE-norm) van 98%+ in plaats van de vereiste 95%.

Wij kunnen rechtstreeks leveren vanuit onze eigen voorraad in Nederland. Om continuïteit te garanderen voor onze professionele relaties beschikken wij over een ruime voorraad in Nederland.”

Interesse

“Bij interesse kunt u direct een compacte bestelling plaatsen, van 2000 stuks, verpakt in doosjes van 50 stuks.

Voor grotere aantallen 100.000+ en andere kwalitatieve beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld desinfecterende oppervlakte spray, handdesinfectie, gelaatbeschermers en brillen, gelieve contact met ons op te nemen via team@stormhealthcare.com. Wij ondersteunen u graag.”