Kansen met Nationale Sportweek

De KNDB wijst erop dat de Nationale Sportweek, die grotendeels plaatsvindt in de week van 20-29 september, lokale ondernemers kansen biedt.

Tot vorig jaar werd in september de Nationale Sportweek georganiseerd. Het landelijke karakter is vanaf dit jaar echter losgelaten en gemeenten geven nu zelf invulling aan hun lokale Sportweek. De week 20-29 september komt in veel gemeenten desalniettemin terug.

Waarom de KNDB daarop attendeert? “Omdat er veel raakvlakken zijn met onze business”, aldus de nieuwsbrief hierover. “Onze showcase ‘Gezond Sporten’ geeft tal van handvatten om mee aan de slag te gaan. Een stappenplan plus concrete voorbeelden hoe je de samenwerking met een lokale sportvereniging kunt aangaan om samen een win win situatie te creëren. Heb je als ondernemer zelf niet de contacten? Bespreek het met je team. De kortste lijntjes liggen vaak dichtbij. Van 26 juli t/m 11 augustus vinden de Olympische Spelen plaats. Wellicht dat je gemeente daarbij aanhaakt voor sportieve initiatieven.”