Jubileum Chi Natural Life zal worden gevierd met congres

Op 30 november 2024 markeert de viering van het 45-jarig bestaan van Chi Natural Life een mijlpaal. Het jubileum wordt groots gevierd met een uniek congres dat zich richt op aromatherapie en natuurlijke gezondheid. Het dagprogramma belooft een boeiende mix te zijn van de laatste wetenschappelijk onderbouwde inzichten over aromatherapie, natuurlijke huidverzorging, gezonde voeding en lifestyle.

Het congres zal het thema ‘State of the art aromatherapie en de ontwikkeling van de menselijke gezondheid: wat gaat er mis met de health span?’ door gerenommeerde sprekers behandelen. Drs. Harmen Rijpkema zal stress, slapeloosheid en burn-out in aromatherapeutische casussen bespreken, onderwerpen die steeds vaker voorkomen. Dr. Geert Verhelst zal het hebben over ‘Langer jong, korter oud’ en de manieren waarop men dit kan bereiken en onderhouden. Daarnaast zal hij in een andere lezing het belang van ‘anti-aging, maar dan van binnenuit’ bespreken, waarbij huidverzorging alleen niet genoeg is. Madeleine Kerkhof zal de grenzen en mogelijkheden van huidverzorging en aromatherapie bij kanker verkennen.

Workshops

Het programma omvat ook diverse workshops en demonstraties. Aromatherapeut Ellen Wagenaar zal bijvoorbeeld inzichten geven over het classificeren van mensen in verschillende types en de samenstelling van essentiële oliën per type bespreken. Bezoekers krijgen zelfs de kans om hun eigen huidverzorgings- of massageolie te maken en mee te nemen.

Deelname

Het congres biedt een dag vol educatie over natuurlijke gezondheid, van 10.00 tot 16.30 uur. Afsluitend wordt de vernieuwde “Aromecum, van Absint tot Zonnebloem” gepresenteerd. Deelnemers ontvangen bij vertrek dit boek en een €30-waardige goodiebag. Het evenement vindt plaats in het Evoluon, Eindhoven, en kost €125,- excl. btw voor professionals.

Meer informatie: professionals.chi.nl/congres2024.html

Bron: drogistenweekblad.nl