Introductie van duurzame en plasticvrije lippenbalsem van The Lekker Company

Sinds gisteren is duurzame en plasticvrije lippenbalsem van The Lekker Company verkrijgbaar bij alle WAAR-vestigingen, fair trade cadeauwinkel met 42 vestigingen in Nederland. In België zijn de producten van deze firma te koop bij100 Kruidvat-winkels.

Als start-up uit Utrecht richt The Lekker Company zich op de ontwikkeling van natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten. Wat de lippenbalsems bijzonder maakt in de schappen van de drogist is dat ze vegan, 100% natuurlijk zijn, en verpakt in een kleurrijk kartonnen potje.

De lippenbalsem van The Lekker Company bevat geen paraffine of minerale oliën en is gemaakt van plantaardige ingrediënten. Het is een vegan formule met eetbare ingrediënten.

Lippenbalsem

“Wat je op je lippen smeert, eet je op. Daarom kiezen wij voor praktisch eetbare ingrediënten, en vinden we aardolie daarom geen logische keuze”, vertelt Dewi van de Waeter, oprichter van The Lekker Company. “Onze lippenbalsem is ontworpen met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten en is zowel effectief als duurzaam. We zijn ervan overtuigd dat het een perfecte aanvulling zal zijn op het assortiment van WAAR en dat mensen lippenbalsem zonder aardolie minstens zo lekker zullen vinden”, aldus van de Waeter.

Verkrijgbaarheid

De vegan lippenbalsems van The Lekker Company zijn sinds 27 februari verkrijgbaar in alle WAAR-winkels door Nederland in de smaken Raspberry Lemonade en Vanilla Orange Swirl. Het is een mooie aanvulling op de natuurlijke crème deodorant èn de oceaanvriendelijke zonnebrand van The Lekker Company die al verkrijgbaar is bij alle WAAR-filialen.