Iberolax helpt bij obstipatie

Obstipatie is echt een probleem wanneer je drie dagen niet naar de wc bent geweest. Je kunt dan last krijgen van een opgeblazen gevoel en je ontlasting is vaak harder dan normaal. Dingen die impact op je leven kunnen hebben.

De oorzaak van obstipatie kan van alles zijn: te weinig beweging, te weinig vochtiname, te weinig vezels of uitstel van het toiletbezoek.

Mensen schamen zich soms voor obstipatie. Niet alleen nodeloos maar zelfs contraproductief, want daardoor wachten mensen soms lang met het behandelen van hun klachten. Door te wachten met behandelen kunnen de klachten vervelender, hardnekkiger en moeilijker op te lossen worden. En dat terwijl een oplossing vrij dichtbij is.

IberoLax
IberoLax is een effectief en mild middel dat op natuurlijke wijze met het water in het lichaam werkt. Het bevordert de stoelgang zonder bijkomende krampen, buikpijn of plotselinge aandrang.

Door water aan te trekken wordt de ontlasting verzacht en de darmperistaltiek bevorderd, zodat men weer op zijn dooie gemak naar de wc kan gaan. Het advies: normaliseer je stoelgang bij de eerste tekenen van obstipatie met IberoLax. Meer informatie over dit product vind je hier.

——————————————————-
Iberolax is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Bij langer dan 2 weken gebruik, raadpleeg een arts. Gebruik IberoLax niet bij darmstenose, darmperforatie, darmontstekingen en darmobstructies.