Hartjes onder de riem van DA

“Begin april startten we een social-mediacampagne en in het verlengde hiervan wilden we ook graag een actie in de winkel opstarten”, vertelt manager formule bij NDS Sylvia van Orden. “We willen onze klanten graag de mogelijkheid geven om iemand uit hun nabije omgeving een hart onder de riem te steken. Dat is in deze tijd extra nodig, maar ook extra lastig. Om die reden hebben we A5-ansichtkaarten ontwikkeld die onze ondernemers gratis aan hun klanten mee kunnen geven.”

_x000D_
_x000D_

Er zijn 9 verschillende kaarten ontwikkeld die aan de winkels worden uitgeleverd. “Bij deze kaarten zit ook een A4-kaart”, zegt Van Orden. “Deze kun je in een standaard bij de kaarten plaatsen zodat het de klanten ook duidelijk is dat ze de kaarten gratis mee naar huis mogen nemen. Klanten kunnen de kaarten vervolgens zelf beschrijven en zelf op de post doen.”

_x000D_
_x000D_

 Voor de klanten die graag nóg een stap extra zetten, heeft NDS een speciaal cadeautasje ontwikkeld. “Een tasje waarin ze een cadeautje kunnen doen om iemand te helpen, te steunen of om gewoon een aardigheidje in te geven.” De tasjes  en de A4-kaart worden begin week 17 bij elke winkel geleverd.

_x000D_