Den Haag verwelkomt DBB De Vlierboom

Drogisterij De Vlierboom werd in de jaren 60 geopend als Drogisterij De Salamander. De Salamander was een begrip in Den Haag en omgeving en had op het hoogtepunt van haar bestaan 40 vestigingen.

 

In 1997 werd deze winkel in de Bomenbuurt in Den Haag overgenomen door Its en Wilma van der Lely. Its en Wilma hebben de drogisterij ruim 36 jaar geëxploiteerd; zij geven nu het stokje door aan Johanna Castro Ordonez. Johanna is ook de eigenaresse van een andere voormalige De Salamander Drogisterij aan de Van Hoytemastraat en zij heropent De Vlierboom als DBB Drogist.

Met de keuze voor DBB Drogist kan het team van Drogisterij De Vlierboom de Bomen-, bloemen- en Vruchtenbuurt, met een verzorgingsgebied van 23.770 inwoners, nog beter adviseren. De uitstraling is vernieuwd, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak blijft en dit gecombineerd met het onderscheidend vermogen van DBB Drogist, maakt dat het team van DBB De Vlierboom de toekomst zonnig inziet.

Johanna: “Met de overgang van DA naar DBB is er meer ruimte voor onderscheidend vermogen in de vorm van nieuwe categorieën en meer beleving, dit samen met de nodige folder- en direct mail promoties van DBB geeft mij traffic en een vollere winkelmand.