DA BY ERICA

De filosofie van DA by Erica is dat gezondheid en kracht direct uit de natuur komen. De producten in de DA by Erica lijn hebben daarom bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. Door de samenwerking kunnen de natuurlijke producten met een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs aan de consument aangeboden worden. Om de DA by Erica-producten goed te kunnen adviseren is voor de DA-teams een speciale online-training binnen DA Academie ontwikkeld.

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Sensitive-lijn

_x000D_
_x000D_

In het assortiment van DA by Erica neemt de Sensitive lijn een prominente plek in. "En niet onterecht, want de combinatie van colloïdaal haver en melkserum is voor menig probleemhuid dé oplossing om weer tot rust te komen", aldus Sylvia van Orden van NDS. "Roodheid, jeuk en irritatie nemen af en de huid krijgt de mogelijkheid om zichzelf weer te regenereren. De Sensitive lijn heeft producten van teen tot kruin. De shampoo, uiteraard vrij van peg, parabenen, parfum, laureth sulfaat en dergelijke, kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid. Het haarmasker kan gebruikt worden als een masker voor de hoofdhuid maar ook prima als een conditioner voor de haren. Voor onder de douche is er een neutraal ruikende bad &douchegel maar ook de reinigingslotion kan als douche product voor het hele lichaam en als reiniging voor het gezicht gebruikt worden. Voor het gezicht is er een fijne gezichtscrème en aparte oogcrème. Verder bevat de lijn een scrubpeeling op basis van enzymen en een kalmerend serum."

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Mix & match

_x000D_
_x000D_

De verschillende DA by Erica-productlijnen zijn onderling met elkaar aan te vullen. Een rode, vurige huid die ook vetarm is kan bijvoorbeeld veel baat hebben bij een combinatie van kalmerend serum en de amandel verzorging. Of een vochtarme, jeukende huid met hyaluronzuur ampullen en de gezichtscrème sensitive.

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Spaaractie DA huismerk

_x000D_
_x000D_

DA koppelt de introductie van de DA by Erica-producten aan de start van een spaaractie voor het DA-huismerk. Bij aankoop van ieder huismerk-product ontvangt de klant een spaarpunt. Een volle spaarkaart kan ingeleverd worden voor gratis huismerk-producten.

_x000D_