Blij met onze nominatie van Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+

Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+ staat in de top 10 van bestverkochte introducties uit de eerste helft van 2023! En daar zijn we heel trots op!

De door who-cares gepubliceerde top 10 rankings van bestverkochte introducties zijn samengesteld op basis van de cijfers van onderzoeksbureau Circana. De introducties in deze top 10 maken begin volgend jaar dan ook kans op de KOMETEN en METEOREN Awards van who-cares.

Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+

Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+ staat in de top 10 van bestverkochte introducties uit de eerste helft van 2023! Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+ beschermt de getatoeëerde huid tegen UVA- en UVB-straling van de zon. Zo blijven tattoos mooi en kleuren helder.
Bepanthen Tattoo Zonnecrème SPF 50+ bevat dexpanthenol: dit ondersteunt ondertussen het natuurlijk huidherstel. De crème trekt snel in, laat geen witte sporen achter en is waterafstotend.
Bovendien is de creme niet-geparfumeerd, vegan, en dermatologisch getest op de getatoeëerde huid.
Bepanthen is nr.1 in tattoo nazorg.

Naast de Tattoo zonnecreme SPF50+ is er Tattoo Wasgel en Tattoo Nazorgzalf** van Bepanthen. Voor optimale bescherming en verzorging van tattoos.

Lees meer: https://www.bepanthen.nl