Amici introduceert hervulbare Sun Brush 

Insmeren zonder vette handen te krijgen en lastige plekjes te missen: Amici Sun Brush maakt het aanbrengen van zonnebrandcrème leuker en eenvoudiger dan ooit. De hervulbare flacon met brush applicator is geschikt voor alle soorten zonproducten, van crème tot olie.

Het Nederlandse merk Amici is in 2022 opgericht door Samantha van Maurik. Ze was klaar met de dagelijkse strijd haar kinderen van top tot teen in te smeren. Dat moest toch leuker en makkelijker kunnen? Na twee jaar brainstormen en testen was de Amici Sun Brush een feit. Met de Amici Sun Brush brengt de consument zijn favoriete zonproduct snel, eenvoudig en knoeivrij aan, vertelt Van Maurik: “Je vult de Sun Brush met je favoriete zonproduct, waarna je de zonnebrandcrème of -olie gemakkelijk op de huid aanbrengt. Door de zachte, fijne haren van de Sun Brush wordt het zonproduct goed over de huid verdeeld. Uitsmeren met je vingers is verleden tijd – en daarmee plakkerige handen na het insmeren ook. En de Sun Brush is ook geschikt voor vloeibare zelfbruiner. Het enige wat de consument hoeft te doen, is het favoriete design kiezen en de flacon vullen!”

Hygiënisch insmeren

Van Maurik: “De hoogwaardige synthetische vezels van de Sun Brush zijn hypoallergeen en zacht genoeg voor iedereen met een (over)gevoelige huid, eczeem en acne. Om de levensduur van de Sun Brush te verlengen, kan de borstelkop worden verwijderd. Zo kan je de brush reinigen, zodat het gebruik van de Sun Brush hygiënisch blijft. Advies is om na 30 dagen de borstelkop voor hygiënedoeleinden te vervangen. De opzetborstels zijn per 2 stuks verkrijgbaar.”

Compact & opvallend

De Sun Brush wordt zonder inhoud geleverd en biedt ruimte aan 30 ml zonnebrandcrème. Door het compacte design neem je de Sun Brush overal mee naartoe en is de brush ideaal voor op vakantie en wintersport. Amici Sun Brush is verkrijgbaar in acht opvallende varianten, waaronder: Leo Licious, Orange Obsession en Funky Flirt.