Alles voor een verzorgde kraamtijd

Vóór, tijdens en ná de bevalling

Het HeltiQ kraamassortiment bevat alle artikelen die te gebruiken zijn vóór, tijdens of na de bevalling en bestaat uit 7 producten voor moeder en kind. U kunt de aanstaande moeder adviseren dat zij het kraampakket vanaf 6 tot 8 weken voor de bevalling in huis moet hebben. Het HeltiQ Kraampakket bevat 11 praktische verzorgingsproducten voor moeder en kind. Vanaf de 36e week van de zwangerschap zouden zij hun kraambed kunnen opmaken met de onderlegger, matrasbeschermer en het kraammatras van HeltiQ. Is de kleine eenmaal geboren, dan komen de navelstrengklem, gaaskompressen, verbandwatten en het flesje met ontsmettende alcohol goed van pas. Voor de opvang van het eerste, heftige bloedverlies na de bevalling heeft HeltiQ een sterk absorberend kraamverband ontwikkeld dat zacht en comfortabel aanvoelt. Tot slot zullen de meeste kersverse moeders merken dat door de borstvoeding hun borsten wel eens kunnen lekken. Adviseer dan HeltiQ Zoogkompressen, huidkleurige extra absorberende pads voor in de BH die de kleding beschermen en de huid droog houden om irritatie te voorkomen.

Geen ruimte?

Mocht u niet voldoende ruimte hebben om het kraampakket te verkopen vanuit het schap? Dan kunt u de aanstaande moeders attenderen op het complete kraampakket door het gratis HeltiQ schapbakje met bestelkaartjes aan uw kraamschap te hangen. Wilt u de moeders niet laten wachten op de bestelling? Dan kunt u er ook aan denken om het HeltiQ Kraampakket in het magazijn te bewaren.

Deskundige uitstraling

Natuurlijk zijn de kraamproducten van HeltiQ los te verkrijgen, maar wat dacht u van de deskundige uitstraling van de drogisterij als u al deze producten bij elkaar presenteert? Zo laat u uw meerwaarde zien aan aanstaande ouders, een heel interessante doelgroep voor de drogisterij! HeltiQ heeft hiervoor diverse schappenplannen ontwikkeld.

Wat u kunt doen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.

Voor meer informatie over de HeltiQ Kraamproducten kijk op www.heltiq.nl

Wilt u bezoek van onze rayonmanagers, meer informatie over het integreren van het complete HeltiQ Kraamassortiment in uw winkel of wilt u informatie en advies over onze andere producten? Dan kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Utermöhlen NV

De Overweg 1

8471 ZA Wolvega, Nederland

Tel. 0561 – 693366

Sales@utermohlen.nl

Wilt u meer over Koninklijke Utermöhlen weten? Bezoek onze partnerpagina!