Advisering van CBD

“Beste mensen,

Het zijn bijzondere tijden. Dat merken drogisten, de Erkend Specialist in Zelfzorg, dag in dag uit. Daarom heeft het CBD onderstaand bericht gemaakt, bedoeld voor klanten, dat het belangrijk is goed voor elkaar te zorgen. Ook als het om het aantal zelfzorggeneesmiddelen als paracetamol gaat. Wellicht dat jullie er ook aandacht aan kunnen besteden?

Wij zorgen voor elkaar

Het zijn bijzondere tijden, er is veel onzekerheid over het coronavirus. Drogisten doen hun uiterste best om alle vragen over gezondheid en hygiëne te beantwoorden. En om jou te voorzien van de juiste zelfzorggeneesmiddelen als paracetamol. Daar werken we met alle collega’s iedere dag keihard aan.

De afgelopen dagen hebben we gezien dat veel consumenten meer zelfzorggeneesmiddelen kopen dan normaal. Dan kan het gebeuren dat we de volgende klant ‘nee’ moeten verkopen.

Daarom doen wij een dringend beroep op jou: koop de hoeveelheden die je normaal ook koopt. Want er zijn altijd anderen die ook paracetamol nodig hebben.

Koop dus wat je nodig hebt, dan zorg je ook voor een ander. Hierdoor is er voldoende tijd om onze winkels te bevoorraden. Want als we rekening houden met elkaar is er genoeg voor iedereen.

Onze drogisten staan graag voor je klaar.

Was getekend, de Erkend Specialist in Zelfzorg”