Aangeboden: inspirerende, uitdagende maar vooral leuke baan voor 24/30 uur per week

Stel: Je werkt in de drogisterijbranche en je hebt het gevoel dat je aan een nieuwe uitdaging toebent, dan kan dit iets voor je zijn. Kom je van de winkelvloer of uit de buitendienst of wellicht ben je op een andere manier betrokken bij de branche. Het kan allemaal een haakje zijn naar deze leuke baan.

 

COMMERCIEEL MEDEWERKER

Wij zoeken dus voor onze formule Care & Beauty voor 24/30 uur per week iemand die affiniteit heeft met ons DNA.

Duurzaamheid, zo natuurlijk mogelijk en gezondheid zijn pijlers waarop wij steunen.

Voor de organisatie, de contacten met leveranciers en leden zouden we elkaar misschien kunnen vinden. Daarvoor zijn commerciële en organisatorische vaardigheden wel belangrijk en moet je wel een beetje behendig zijn met computers. Maar je kennis en ervaring vanuit de drogisterij tellen net zo zwaar mee.

 

Care & Beauty

Care & Beauty is een groep van betere drogisten die zich hebben verenigd om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren over verantwoorde en duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief. Met onze folders, socials en POS-inspanningen ondersteunen wij de winkels om dit zo goed mogelijk uit te dragen en vorm te geven. In die ondersteuning naar de winkels zou je een belangrijke rol spelen samen met je collega’s op kantoor in Purmerend.

Heb je belangstelling voor deze functie bel of mail ons. We kunnen dan alle vragen beantwoorden. Je kan ook meteen solliciteren daar een brief en CV te sturen naar:

info@debeteredrogist. Telefoon: 06-20000932 of 06-53121266