Nieuw van A.Vogel: Neusspray bijholteontsteking

1 op de 3 mensen heeft afgelopen jaar een bijholteontsteking gehad. De nieuwe A.Vogel Neusspray Bijholteontsteking/sinusitis die dit jaar op de markt is gekomen verlicht de symptomen van de bijholteontsteking. Deze neusspray bevat geen conserveringsmiddelen en brengt snel verlichting bij symptomen van bijholteontsteking, zoals hoofdpijn, pijn in het gezicht en een verstopte neus. De 100% natuurlijke A.Vogel Neusspray Bijholteontsteking is sinds oktober verkrijgbaar bij drogisterijen en online. Deze neusspray kan je aan jouw klanten adviseren wanneer zij symptomen van bijholteontsteking hebben.

A.Vogel Neusspray Bijholteontsteking

Deze natuurlijke neusspray bevat cyclaamextract en water. A.Vogel Neusspray Bijholteontsteking zorgt voor snelle verlichting van symptomen van bijholteontsteking zoals hoofdpijn, pijn in het gezicht, verstopte neus en verlies van reuk. Dit product voert het neusslijm af en reinigt de neus en bijholtes. De diagnose ‘bijholteontsteking’ dient wel door een arts te worden gesteld.

Wat is een bijholteontsteking?

Bijholteontsteking is een ontsteking in de holtes die in het gezicht zitten. De bijholtes zitten in het voorhoofd (1. Voorhoofdholte), links en rechts van de neus (2. Zeefbeenholte) en in het bot van de bovenkaak (3. Kaakholte). Bij een verkoudheid kan hier een ontsteking ontstaan en dit kan vervelend zijn. De ontsteking ontstaat door een virus en soms door een bacterie. Het snot wordt dikker en kan niet of nauwelijks meer uit de neus-keelholte lopen. Hierdoor kan je druk of pijn voelen. Vaak voel je deze symptomen in het voorhoofd. Zo voelt 80% een heftige hoofdpijn boven de ogen, heeft 78% last van bonzende hoofdpijn en heeft 54% een vol, drukkend gevoel. Er ontstaat een drukkend gevoel in het hoofd bij bukken, geurverlies, hoofdpijn en de neus zit verstopt. Vraag eerst aan de klant wat voor symptomen zij hebben. Op basis hiervan kan je de A.Vogel Neusspray Bijholteontsteking adviseren.

Tip: Weet je niet zeker of er sprake is van neusverkoudheid of bijholteontsteking? En weet je niet zeker welk product je moet adviseren? Bekijk dan hieronder de tabel:

Ervaar pure plantkracht

In de A.Vogel tuinen op de Veluwe zaaien, kweken en oogsten we planten voor de producten van A.Vogel. Hier floreert de natuur en wortelt gezondheid. Dat doen we ecologisch, want A.Vogel houdt de ingrediënten graag zo puur mogelijk. De natuurlijke producten zijn met de grootste zorg en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten gemaakt om jouw gezondheid te ondersteunen. A.Vogel blijft graag dicht bij de natuur en willen pure producten aanbieden, zonder onnodige toevoegingen en bewerkingen. Daarom maakt A.Vogel alle producten zonder synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen. Daarnaast is alles ook dierproefvrij; van crèmes tot en met tabletten.

Meer weten over het product? Doe dan de training op Drogiweb.nl.

*Bron: panelwizard bijholteontsteking; N=3253, 2019
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik gebruiksaanwijzing. 1Cyclamen europaeum L.