Vernieuwde Etos Nijverdal

De Etos van Maarten en Carlien Heerdink in Nijverdal is tijdelijk gesloten voor een flinke verbouwing. De feestelijke opening is op woensdag 28 augustus.

De winkel van de familie Heerdink is al bijna een eeuw in Nijverdal gevestigd. In 1928 begon Eibert Heerdink, de opa van Maarten, de drogisterij. Na de Tweede Wereldoorlog verhuisde de winkel naar de Grotestraat/hoek Meyboomstraat. Eiberts zoon Hennie en schoondochter Lammie namen in 1978 de drogisterij over en sloten zich in 1996 aan bij Etos.
“Vlak daarna kwamen Carlien en ik erbij”, zegt Maarten Heerdink. “In 2002 betrokken we een groter pand, aan het het Keizerserf 9. Daar zitten we nu nog steeds. Tot volle tevredenheid, en met de vernieuwde winkel komen daar nog heel wat jaren bij!”

Look & feel

De verbouwing gaat een winkel opleveren met een ruimere opzet, een moderne beauty- en geurenhoek en een overzichtelijke afdeling met gezondheidsproducten, vitamines en supplementen.
“Etos Heerdink krijgt een inrichting volgens de allerlaatste Etos look & feel”, aldus Heerdink. “Je vindt er allerlei producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies. Wij helpen klanten met alledaagse en persoonlijke oplossingen om hen iedere dag lekker in hun vel te laten zitten.”
Op de openingsdag is een visagist aanwezig voor een persoonlijk advies en een gratis een make-over. Ook geeft de winkel een leuke attentie aan de eerste honderd klanten.

Bij de foto: Maarten en Carlien Heerdink