Zevenbergen verwelkomt DBB drogist en MOOI parfumerie

Donderdag 9 februari opende drogisterij Elyn en MOOI parfumerie te Zevenbergen zijn deuren. Monique Remus, een bekend gezicht in Zevenbergen, is al jaren werkzaam in de apotheek en gaat deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme aan.

Zevenbergen is een stad met 14526 inwoners en daarmee de grootste plaats van de gemeente Moerdijk. Uit marktonderzoek is gebleken dat er voldoende kansen liggen in Zevenbergen binnen de categorie gezondheid en verzorging. Met de opening van DBB drogist en MOOI parfumerie krijgt Zevenbergen een prachtige winkel waar de klanten zich volledig kunnen laten adviseren en verrassen door de MOOIe en onderscheidende merken. Met de ondersteuning van MOOI parfumerie, DBB drogist en het onderscheidende assortiment van UniPharma, kunnen Monique en haar team de klanten goed adviseren op het gebied van gezondheid en huidverbetering. Hiermee opent de derde MOOI parfumerie in combinatie met DBB drogist.

Samenwerking

De samenwerking van Dutch Beauty Group en UniPharma legt de basis om op daarvoor geschikte locaties een DBB drogist te combineren met een MOOI Parfumerie. De wederzijdse ambitie om zelfstandige ondernemers te ondersteunen met bewezen winkelformules en zo de ondernemer synergie te geven in zowel omzet, traffic als een hoger rendement per m2 is het uitgangspunt van de samenwerking. Parfumerie geeft ondernemers de mogelijkheid om enerzijds op te schalen in omzet en anderzijds de kostenkant onder controle te krijgen.

UniPharma wenst Monique Remus en haar team veel succes!