Weer overstap van paars naar magenta

Zuidwolde

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidwolde is de winkel van moeder en dochter Alida en Lotte Blokzijl, beide eigenaar en gediplomeerd drogist. Aanvankelijk in loondienst, besloten ze in 2015 samen een drogisterij te beginnen. Ze werden in 2015 beste D.I.O. van het jaar, en Alida is recent tweede geworden in de wedstrijd voor Beste zelfzorgadviseur van Nederland. Omdat er veel belangstelling is voor reformproducten, hebben Alida, Lotte en hun twee collega-drogisten zich ook hierin gespecialiseerd. Bij DA Drogisterij Zuidwolde zijn de producten bij voorkeur zuiver en natuurlijk. Een keer in de vier weken is er een natuurgeneeskundig therapeut aanwezig in de winkel. Ook organiseren ze regelmatig een leuke avond, zoals een Ladies Night of een V.I.P.-avond, en kinder-koopavond op moederdag.

De Lier

DA Drogisterij & Parfumerie van Geest is een lichte, ruime winkel in het centrum van De Lier. Deze winkel bestaat al bijna 135 jaar, want de oma van huidige eigenaar en drogist Peter van Geest opende de winkel in 1885. In 1952 bouwde de vader van Peter een nieuw pand; Peter werkte al sinds 1985 mee in de winkel, totdat hij de drogisterij in 1992 overnam. Het team telt 4 drogisten, 2 assistent-drogisten, een winkelmedewerker en een zelfstandige pedicure.

Bij DA drogisterij van Geest vind je een uitgebreid en uniek assortiment. Ze hebben merken die je niet zomaar overal vindt, zoals in hoogwaardige voedingssupplementen en vitaminen, huidverzorgingsproducten, en pleisters en bandages. In de parfumerie is er volop keuze uit luxe en populaire geuren.

Nieuw-Lekkerland

DA Drogisterij & Parfumerie de Zwart ligt aan het winkelcentrum Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. In 1957 startte de opa van Marcel de Zwart zijn eigen drogisterij. Daarna volgden twee ooms en inmiddels runt de derde generatie de winkel. Marcel en zijn vrouw Annemarie hebben het drogisterijvak in de genen: Marcel heeft van jongs af aan meegeholpen bij zijn oom, Annemarie wist als 14-jarige al dat zij in een drogisterij wilde werken. DA Drogisterij de Zwart onderscheidt zich onder meer met hoogwaardige voedingssupplementen en de betere make-up merken die je niet overal vindt. Elke maand worden er activiteiten georganiseerd, zoals regelmatig op zaterdag adviesdagen.

Groot-Ammers

Eigenaar Leen Mastenbroek en zijn vrouw Alies droomden er allebei over zelfstandig ondernemer te worden; op 1 februari 2013 namen zij de DA Drogisterij van de familie Mourik in Groot-Ammers over. DA Drogisterij & Parfumerie Groot-Ammers is gevestigd in het winkelcentrum Het Oranjeplein. Klanten die hun dagelijkse boodschappen doen in het winkelcentrum weten de gezellige drogisterij van Leen en Alies te vinden voor een kundig advies en het grote assortiment gezondheids- en schoonheidsproducten. En voor de goede fotoservice. Een paar keer per jaar organiseert DA Drogisterij Groot-Ammers een dag waarop ze de klant extra verwennen, telkens op een andere manier. Ook geven ze regelmatig demonstraties.

Kesteren

DA Drogisterij & Parfumerie Kesteren is een echte buurtdrogisterij. Het staat voor persoonlijk en dichtbij. Daarom zijn de eigenaar en het personeel professioneel opgeleid en gecertificeerd,  om de klant een goed en deskundig advies te geven.

Dwingeloo

DA Drogisterij & Parfumerie de Brink is een gezellige drogisterij gelegen aan het authentieke Drentse dorpsplein in Dwingeloo. De winkel, in het groenste dorp van Europa (2012), staat bekend om de ongedwongen sfeer, de ervaren medewerkers en het ruime assortiment. Eigenaresse Michelle van Eck volgde eerst een opleiding tot schoonheidsspecialiste en begon bij drogisterij Janssens in het toenmalige postkantoor. In 2009 nam zij de winkel over.

DA Drogisterij De Brink voorziet Dwingeloo en omstreken van allerlei praktische voorzieningen. Klanten geven een pakje af bij het PostNL Servicepunt of regelen hun financiën bij het ING-servicepunt. Anderen komen voor een bezoek aan de (pas)fotoservice, loterij of stomerij.

Drachten

DA Drogisterij & Parfumerie Drachten ligt in het nieuwe winkelcentrum van de wijk De Drait. Gestart op 1 juli 1993, staat deze goedverzorgde wijkdrogist bekend om zijn toegewijde medewerkers en de grote verscheidenheid aan producten. Naast de reguliere producten vind je bij DA Drogisterij & Parfumerie Drachten onder meer een groot assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, maar ook beautyproducten, de klassieke geuren en een mooie tas, shawl of sieraden, een fotoservice en allerlei leuke acties.

Groningen

DA Drogisterij & Parfumerie Mirjam is een begrip in de Rivierenbuurt, vlak achter station Groningen: de vertrouwde buurtdrogist waar je altijd een professioneel advies kunt krijgen. Eigenaresse Mirjam Zuidersma volgde de mbo-opleiding Ondernemer Detailhandel en liep onder andere stage bij twee drogisten. Toen zij 27 was, in 2013, opende zij D.I.O. drogisterij Mirjam. In 2019 koos Mirjam ervoor om verder te gaan onder de vlag van DA. Mirjam heeft de betere merken, veelal natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en voedingssupplementen. Regelmatig organiseert Mirjam iets verrassends voor haar klanten, zoals een beautymiddag, mannenmiddag of manicurebehandeling. Een leuk cadeautje is snel gevonden, en ook kun je voor schoenherstel bij Mirjam terecht.