Retailers

Vriesia

Welkom bij Vriesia

 

 

Wij zijn Vriesia. Een onafhankelijke groothandel in zelfzorggeneesmiddelen en drogisterij-artikelen. Sinds 1910 voorzien wij onze klanten dagelijks van producten, diensten en advies. Onze missie is: Elke dag nog meer kwaliteit leveren. Al onze medewerkers geloven in deze belofte en streven elke dag met passie naar de hoogste kwaliteit. Wij staan voor u klaar.

 

12.000 zorgvuldig geselecteerde artikelen van kwalitatief goede merken

24/7 te bestellen op onze bestelsite en op veel andere manieren

Nauwkeurig verzameld. Netjes verpakt. Op tijd geleverd.

Wij zijn: Flexibel  Onafhankelijk  Deskundig   Betrokken  Gedreven

 

Koop voordeliger.  Profiteer van Altijd Scherp

Wij hebben al onze voordeel labels samengevoegd tot slechts één assortiment. Dat is lekker overzichtelijk. U kunt al onze voordelige artikelen nu terugvinden onder: Altijd Scherp. 

Door het samenvoegen van de verschillende labels wordt het vinden van voordeel enorm eenvoudig. Het Altijd Scherp assortiment bestaat uit ±1.500 goed geprijsde artikelen die wij constant monitoren en bijsturen op basis van de prijzen in de markt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede prijs.

“De service bij Vriesia is geweldig, met echte korte lijnen. Ook fantastisch om te zien hoe ze omgaan met deze corona-tijd. Wij hebben nooit zonder voorraad gezeten, en daardoor hebben wij er veel klanten bijgekregen. Kijk ook eens goed naar het ‘Altijd Scherp’-plan van Vriesia: dat kan je veel opleveren.”

 

 Folderplan 2021: Voordelig. Eenvoudig en Flexibel

Onze folders zijn een afspiegeling van de ontwikkelingen en trends in de maatschappij. De groeiende vergrijzing, bewuster wordende consument en de algemene gezondheid worden steeds belangrijker. Alles is samengesmolten in de folder. Op deze manier is deze altijd relevant voor uw klanten. Samen met de trekkers in de folder kunt u uw klanten laten weten dat ze bij uw winkel moeten zijn.

Standaard een voordelig tarief     Bijbestellen wanneer u wilt     Zelf kiezen waar u aan meedoet

 

“Ik ben heel enthousiast over de mooie folder van Vriesia. Hij ziet er goed uit. Mooie kleuren en aantrekkelijk voor onze klanten. Daarnaast kan ik met deze folderacties en het ‘Altijd Scherp’-plan voordelig inkopen. En dat is goed voor mijn marge en klantbinding.”

 

Inschrijven of meer informatie? Kijk op www.vriesia.nl

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: Vriesia

Adres

: Wolvenkoog 1

Postcode

: 1822 BE

Plaats

: Alkmaar

Telefoon alg.

: 072 511 8985

E-mail alg.

: salesservice@vriesia.nl

Website

: www.vriesia.nl

Vriesia belicht beroepstrots van drogisten

Een goede drogisterij is méér dan alleen een plek waar je je spulletjes koopt. Een drogist vertrouw je dingen toe over je gezondheid, hoe je je voelt, tegen welke problemen je aanloopt. Daar mag je best trots op zijn, vindt Vriesia.Lees het HIER>>

 

Vriesia Folderplan 2021 – maatwerk voor onzekere tijden

Vriesia heeft met een nieuw folderplan de nadruk gelegd op de behoefte van ondernemers, zo zegt Mark Stevens, hoofd marketing & design. “Het is maatwerk in onzekere tijden, afgestemd op huidige ontwikkelingen en trends.” Lees het bericht HIER>>