Voedingsgeneeskunde-congres 2023, mét beurs en workshops

Vrijdag 2 juni is het weer zover: dan vindt de dertiende editie van het Voedingsgeneeskunde-congres plaats. Snelle beslissers kunnen daar nu al hun voordeel mee doen.

Het wordt ook dit jaar weer een bijzondere dag met een interessant keynote-programma onder voorzitterschap van huis- en leefstijlarts Lieneke van de Griendt. De keynote speakers zijn: Leo Pruimboom, Han Siem en Lieneke van de Griendt. Daarnaast zal ook Georgia Ede, de Amerikaanse nutritional psychiatrist, acte de presence geven. Zij zal op de haar bekende heldere wijze uitleggen hoe voeding ingezet kan worden voor het mentale welzijn. Biochemist Leo Pruimboom bespreekt de sluimerende aanwezigheid van chronische inflammatie bij chronische pijn, vermoeidheid, fibromyalgie, alzheimer en parkinson. Hoe hierbij naast voeding veilig supplementen en medicatie ingezet kunnen worden, is het thema van Han Siem, complementair en regulier werkend apotheker. En dagvoorzitter Lieneke van de Griendt, huis- en leefstijlarts, zal een interessante casus presenteren.

Workshops en beurs

Verder staan er drie series workshops op het programma, zodat elke deelnemer een programma op maat kan samenstellen. Aanvullend is er een uitgebreide beurs met bedrijven, wat de mogelijkheid biedt om te netwerken en informatie op te doen over de laatste wetenswaardigheden in de markt.
Nu al een ticket boeken kan. En dan hebben snelle beslissers echt voordeel: de ticketprijs is € 39,95, maar tot en met eind februari kost een kaartje slechts € 34,95.

Meer informatie over het congres is te vinden op https://voedingsgeneeskunde.nl/congres