VITALITY SUMMIT 2017

Een commerciële race, maar ook een maatschappelijke. Vitality Summit neemt u mee op een tocht  vol nieuwe vergezichten en verrassende bezienswaardigheden, met zowel strategische overviews als inzichtelijke detailopnamen. Neemt u uw rol als zelfzorgspecialist serieus? Dan moet u erbij zijn!

Langzaam maar zeker neemt het programma voor de Vitality Summit vaste vormen aan. En dat programma ziet er steeds spannender uit. Want in plaats van een geijkt programma vol sprekers, afgewisseld met een kop koffie, biedt Vitality Summit u de variatie en verrassing van een goed vakblad: variatie, inzet van verschillende media, en vooral: inspirerende inzichten.

Programma

1. opening Antal Giesbers, eigenaar who-cares en hoofdredacteur van who-cares.nl en Zelfzorg Magazine

2. Intro dagvoorzitter Ria Bremer, mogelijk icm afvaardiging ministerie VWS

3. Ben van Ommen (TNO) over gepersonaliseerde pharmaceutica in combinatie met 3D-printing: cutting edge technology, maar kun je dat in retail inzetten?

4. Podiumcolumn door schrijfster Marleen Schefferlie

* Intermezzo: optimaliseer de vitaliteit van je eigen netwerk

5. De toekomst van de winkelvloer, ondernemers in dialoog over de noodzaak van verandering in de dagelijkse winkelpraktijk

6. 600 jaar leven als een 30-jarige: spraakmakend wetenschapper dr. Kris Verburgh over het nieuwe onderzoeksgebied van het tegengaan van ouderdom

* Intermezzo: optimaliseer de vitaliteit van je eigen netwerk

7. Interactieve forumdiscussie door kopstukken uit de retail, geprikkeld en aangejaagd door de industrie

8. Afsluiting door Ria Bremer, mogelijk icm afvaardiging ministerie VWS, en Antal Giesbers

Vitality Summit wordt hét ijkpunt in de ontwikkeling naar een grotere awareness op het gebied van zelfzorg en vitaliteit. Het zet de lijnen uit naar de toekomst, daagt uit om na te denken, nodigt uit tot dialoog. Vitality Summit 2017: woensdag 15 november, van 13.30 tot 17.30 uur, op Sportcentrum Papendal bij Arnhem. Zet het alvast in uw agenda, en geef u voor slechts € 75,- op voor deelname: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

U kunt zich HIER aanmelden.