Vernieuwde Etos Lijnbaan 151 met De Huidkliniek

Op 8 november werd in Rotterdam een fraai gerenoveerde Etos geopend, inclusief een filiaal van De Huidkliniek. De winkel bevindt zich op Lijnbaan 151, naast Albert Heijn, en biedt klanten een uitgebreid assortiment op het gebied van gezondheid, schoonheid, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Een opvallende toevoeging is het door dermatologen aanbevolen Dermacare-assortiment. Klanten hebben tevens de mogelijkheid om gratis een huidscan te laten uitvoeren, diverse behandelingen te ondergaan of deskundig productadvies te ontvangen van De Huidkliniek.

Pieter Saman, CEO van Etos, benadrukt: “Etos streeft ernaar om klanten elke dag een goed gevoel te geven. Dankzij het uitgebreide assortiment Dermacare-producten en onze samenwerking met De Huidkliniek kunnen we onze klanten in deze winkel nog betere service bieden.”

Professioneel advies

Bij De Huidkliniek kunnen klanten eveneens terecht voor professioneel advies over het Dermacare-aanbod met merken als La Roche-Posay, Vichy, CeraVe, Avène en Eucerin. De huidtherapeuten van De Huidkliniek staan klaar om vragen over de huid te beantwoorden en bieden gratis huidscans aan. Daarnaast worden diverse behandelingen aangeboden, waaronder gezichtsbehandelingen zoals peeling, microneedling, bindweefselmassage en het verwijderen van beenvaatjes.

Uitstraling

Winkelmanager Sakina El Mahsini en haar team hebben gezorgd voor een hartelijk welkom in de vernieuwde Etos. Ze leidden klanten rond in de winkel met de nieuwste uitstraling. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, waardoor klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het betaalproces is eenvoudig, aangezien klanten zelf hun aankopen kunnen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Het assortiment is uitgebreid en gevarieerd, met keuzemogelijkheden voor elke portemonnee. “We bieden een ruime selectie voor elk budget, of het nu gaat om producten voor gezondheid, schoonheid en verzorging, of om cadeautjes voor de aankomende feestdagen!” aldus de winkelmanager.

Bron: Etos