Vele prijswinnaars bij oktoberfeesten Drogisterij Oosterink

Het was feest in Zelhem in oktober. De hele maand stond in het teken van feestvieren ter ere van hun 90-jarig jubileum.  Tijdens deze feestmaand waren er diverse acties en prijzen te winnen.

Voor de jongste bezoekers organiseerden zij een kleurwedstrijd, waarbij elke deelnemer bij inlevering meteen een klein presentje ontving. Bovendien werden de drie mooiste kleurplaten beloond met extra prijzen. Afgelopen donderdag hebben Julia, Tijn en Romee hun welverdiende prijzen in ontvangst genomen, wat het einde markeerde van een reeks prijzen die gedurende de hele feestmaand oktober zijn uitgereikt. Want bij een jubileum hoort trakteren! In totaal zijn er dertig prijzen uitgereikt aan verschillende gelukkige winnaars. Het 90-jarig bestaan van Drogisterij Oosterink in Zelhem is daarmee dus zeker niet onopgemerkt gebleven.

Hartverwarmende berichtjes

Het team is aangenaam verrast door de overvloed aan hartverwarmende berichtjes, felicitaties, kaartjes, bloemen en lekkernijen. Daarom willen ze graag iedereen in het bijzonder bedanken, voor al hun bezoekjes aan de winkel en het vertrouwen dat de klanten in hen hebben gesteld. Op naar de volgende mijlpaal: 100 jaar Drogisterij Oosterink!

Bron: Contactzuid.nl