Veelzijdig winkelconcept

Feel Good Store Sparkling in het hart van Nistelrode biedt een uitgebreid scala aan producten om je welzijn te verbeteren. Van make-up tot gezondheidsproducten, boeken tot speelgoed en van een overvloed aan cadeauartikelen tot woonaccessoires, deze winkel heeft het allemaal. Onder één dak vind je alles wat je nodig hebt, variërend van drogisterijartikelen, parfums, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorbenodigdheden, sieraden, lunchboxen, kraamcadeautjes, feestartikelen tot speelgoed.

Onlangs vierde eigenaresse Kristel, samen met haar toegewijde team, het 10-jarig jubileum van de winkel. Wat ooit begon als een combinatie van een drogisterij en boekhandel is uitgegroeid tot een ware “mini-warenhuis”. Klanten uit zowel Bernheze als ver daarbuiten weten de weg naar deze winkel te vinden. Het assortiment is in de loop der tijd steeds verder uitgebreid, en Kristel benadrukt het belang van klantgerichtheid: “We luisteren altijd aandachtig naar onze klanten. Als er veel vraag is naar een bepaald artikel, proberen we dit aan ons assortiment toe te voegen. Bovendien bieden we in veel gevallen maatwerk door specifieke producten voor klanten te bestellen.”

Evenementen en activiteiten

Naast de diverse producten die in de winkel verkrijgbaar zijn, biedt Feel Good Store Sparkling ook regelmatig evenementen en activiteiten. Dit kan variëren van een Visagiedag, zoals op 27 september (waarvoor aanmelden mogelijk is in de winkel), tot creatieve workshops en informatieve gezondheidsavonden. Als je nieuwsgierig bent naar wat er te beleven valt, nodigen ze je graag uit om langs te komen. Hier kun je je ook meteen aanmelden om op de hoogte te blijven van alle komende evenementen. Feel Good Store Sparkling is niet zomaar een winkel, het is een plek waar je alles kunt vinden om je goed te voelen en waar gemeenschap en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Feel Good Store Sparkling, Parkstraat 8, Nistelrode

0412- 201202

www.sparkling-nistelrode.nl