Tweemaal Drogist Bewust Beter

Drogisterij Poleij-Janse in Hoogerheide sluit zich aan bij Drogist Bewust Beter. Voor Ursula en Roel Poleij-Janse een stap waar ze al lange tijd naar uitkeken. De drogisterij is sinds 1953 een begrip op de Brabantse Wal en Ursula en Roel runnen de drogisterij inmiddels 14 jaar. Hoogerheide telt ruim 9000 inwoners en is hiermee de grootste kern van de gemeente Woensdrecht.
_x000D_
De keuze voor Drogist Bewust Beter geeft Poleij-Janse een goed en comfortabel gevoel: “vrijheid om te ondernemen in combinatie met een complete winkelondersteuning met onderscheidend vermogen, dat is wat we zochten. De basis van DBB samen met onze lokale ondernemingszin,  persoonlijke aandacht en een goed advies zit als gegoten. Met de landelijke ondersteuning van Drogist Bewust Beter houden wij de focus op advies en verkoop en hebben we meer tijd voor de klanten. Met onze compleet nieuwe uitstraling en onze specialistische kennis hopen we het enthousiasme voor het vak nog lang vast te houden. Wij zien in elk geval de toekomst positief in.”

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Enthousiasme

_x000D_
_x000D_

En op 1 juni is Drogisterij de Magneet te Sint Nicolaasga heropend als Drogisterij Bewust Beter. Ook Marre Bax (foto) maakt de overstap van Dio naar Drogist Bewust Beter.
_x000D_
Imiddels runt Marre (35 jaar) de drogisterij 15 jaar en is De Magneet ruim 50 jaar een begrip in het Friese dorp Sint Nicolaasga. De Magneet staat bekend om de persoonlijke aandacht en een goed advies. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door de jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat Marre en haar team de klanten optimaal kan blijven adviseren.
_x000D_
Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team de inwoners van Sint Nicolaasga en omgeving nog beter van dienst zijn. Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter zien Marre en haar team de toekomst positief in.
_x000D_
Marre is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen en dit met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter krijgen we zo weer meer tijd voor de klanten. Zo houden we de focus op advies en verkoop. De feestelijke opening van onze vernieuwde drogisterij wordt nog even uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is, vieren we een feestje en zullen we de winkel officieel heropenen.”

_x000D_