Te Koop: Iconische DA Drogisterij in het Hart van Grave!

Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een welvarende drogisterij? Grijp dan nu je kans in het charmante Grave! Een bloeiende DA-drogisterij, doordrenkt van geschiedenis en gelegen in het hart van dit schilderachtige stadje, staat te koop en zoekt een nieuwe, visionaire eigenaar.

Stap binnen in deze betoverende DA-drogisterij en ervaar direct de warme sfeer die het historische Grave uitstraalt. Met zijn geplaveide straten, prachtige gevels en gezellige pleinen biedt Grave de ideale locatie voor een drogisterij die gezondheid en welzijn centraal stelt.

Deze DA-drogisterij, met meer dan vijftig jaar aan geschiedenis, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige producten. Van cosmetica en huidverzorging tot voedingssupplementen en zelfzorggeneesmiddelen – hier vinden klanten alles wat ze nodig hebben voor een gezonde en stralende levensstijl. Zelfs het assortiment van Eyelove is hier sterk vertegenwoordigd. Het deskundige en vriendelijke personeel staat altijd klaar met persoonlijk advies, waardoor klanten blijven terugkeren.

Uitstekende reputatie

Met een loyaal klantenbestand en een uitstekende reputatie biedt deze drogisterij een solide basis voor groei en innovatie. Als nieuwe eigenaar heb je de kans om je eigen stempel te drukken op deze bloeiende onderneming. Denk aan het uitbreiden van het assortiment, het toevoegen van een Beauty X-module en het organiseren van gezondheid gerelateerde evenementen om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten.

De locatie van de drogisterij is ideaal: gelegen in het hart van Grave, omringd door andere lokale bedrijven en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De nabijheid van Albert Heijn betekent dat veel klanten gemakkelijk toegang hebben tot jouw winkel en dat de zichtbaarheid hoog is. Met een vloeroppervlak van 250 m2 en een jaaromzet van bijna 700.000 euro is dit een geweldige kans voor een gedreven ondernemer.

Welvarende onderneming

De huidige eigenaar staat klaar om je te begeleiden tijdens de overgangsperiode. Je krijgt waardevolle inzichten in de dagelijkse operaties, leveranciersrelaties en klantinteracties, zodat je met vertrouwen de leiding kunt nemen over deze welvarende onderneming.

Grijp deze unieke kans om de trotse eigenaar te worden van deze gevestigde DA-drogisterij in het prachtige Grave. Neem de leiding, inspireer gezondheid en welzijn, en creëer een bloeiende onderneming die een positieve impact heeft op zowel de lokale gemeenschap als jouw eigen ondernemersreis.

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak om deze prachtige drogisterij zelf te ervaren. Stuur een e-mail naar acquisitie@da.nl en wie weet wacht jouw toekomst in Grave!