Te koop: DA Drogisterij in Zuidwest-Nederland

Van: NDS. Onlangs is in Zuidwest-Nederland een DA Drogisterij & Parfumerie stilletjes in de verkoop gegaan. Deze goedlopende zaak is vanwege gezondheidsredenen van een van de eigenaren aangemeld bij het Acquisitie & Expansie team van NDS, de serviceorganisatie van DA. Wij zijn op zoek naar een nieuwe ondernemer of kandidaat-ondernemer met een drogisterijdiploma en een passie voor verzorging en luxe, die deze kans wil benutten.

Met een inkomensindex boven het Nederlands gemiddelde en twee sterke supermarkten (Albert Heijn én Jumbo) in de buurt, is de drogisterij goed bereikbaar. Met ongeveer 35.000 klanten per jaar en een jaarlijkse van ruim 700.000 euro zijn er nog doorgroeimogelijkheden. Vooral de royale opzet van circa 200 m2 en het segment luxe artikelen is een belangrijke troef. Uiteraard zijn zelfzorg medicijnen en de sterke categorieën vanuit de DA-formule goed vertegenwoordigd.

Heb jij de ambitie om eigenaar te worden van een DA-zaak en samen te werken met een enthousiast team? Neem dan contact met ons op en ontdek deze unieke kans om deel uit te maken van een prachtige onderneming.