Toeleveranciers

Synofit Europe

Synofit Europe heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve, unieke producten voor soepele gewrichten. De producten onder de naam Synofit worden gebruikt bij het verminderen van de klachten van artrose.

Artrose

Artrose (osteoarthritis) is de meestvoorkomende reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat, doordat het kraakbeen langzaam in kwaliteit achteruitgaat. Dit leidt tot vervorming van het bot, wat de beweeglijkheid van het gewricht kan beperken, maar ook zenuwen bekneld kunnen raken, wat pijn, gevoelsstoornissen en krachtsverlies veroorzaakt. Het proces kan in alle gewrichten optreden. In Nederland hebben ongeveer 1 miljoen mensen last van artrose.

Visie

Synofit Europe wil bij mensen met artrose de kwaliteit van leven verbeteren dankzij een bewezen effectieve ontstekingsremmer. Onze visie is gebaseerd op ‘joint support’. Met natuurlijke producten onder het merk Synofit richten we ons op één toepassingsgebied en we willen daar een optimale kwaliteit voor bieden. Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van ons product. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen voor de verzorging van de gewrichten.

Synofit

Synofit is een krachtige ontstekingsremmer die met name effectief wordt ingezet tegen ontstekingspijn door artrose. Synofit is ontwikkeld door een Nederlandse veearts, die Synofit over een periode van dertig jaar ontwikkelde en effectief inzette bij gewrichtsproblemen met top springpaarden. Daaruit is sinds zes jaar een variant ontwikkeld voor mensen.

Synofit bevat:

√ 100% pure vloeibare groenlipmossel (GLMax)

√ bio-curcumine

√ zwarte-besbladeren

√ vitamine C

√ vitamine D3

√ calcium

√ Boswellia

De actieve ingrediënten in Synofit vullen elkaar aan en er zijn duidelijke aanwijzingen dat zij elkaar zelfs versterken.

Gebruik van Synofit leidt tot minder stijfheid in de gewrichten, minder pijn en meer flexibiliteit – en dat zonder enige bijwerkingen. Synofit is effectiever dan andere oplossingen omdat het 100% pure vloeibare groenlipmossel gebruikt, geen extracten of poeders bevat en vanwege zijn vloeibare vorm sneller en beter geabsorbeerd wordt. Meer dan 60% van de gebruikers ervaren een significante vermindering van hun artroseproblemen en een verbetering van hun kwaliteit van leven.

Daarmee is Synofit wereldwijd de nummer 1 op het gebied van effectieve, veilige en volledig vloeibare oplossingen voor mensen met artrose.

Wetenschappelijk bewijs

Studies naar groenlipmossel en curcumine tonen wetenschappelijk aan dat zij een positief effect hebben, en uit het testen van Synofit op honden en paarden blijkt dat 90% een vermindering van de effecten ervaart. Op dit moment vinden in Nederland en België klinische tests plaats van het gebruik van Synofit door patiënten. Op dit moment blijft echter de status gehandhaafd van natuurlijk supplement – dus niet van medicijn.

Producten

De range Synofit bestaat uit de volgende oplossingen:

Markt

Synofit kent een sterke marktgroei, onder meer omdat het enthousiasme over glucosamine afneemt en het de enige effectieve anti-ontstekingsremmer is zonder bijwerkingen. Het is innovatief in een nichemarkt, er is op kwaliteitsniveau geen echte concurrentie. Als retailer kunt u zich hier dus mee onderscheiden. De handelsmarge is hoog, en ook haalt Synofit nieuwe klanten naar de categorie en dus uw winkel.

Daarnaast zorgen we voor folders, brochures voor klanten, en trainen we winkelpersoneel. Ook hebben we een actieve website en zorgen we voor communicatiepakketten voor uw lokale pers. Voor Synofit Premium wordt in Nederland gewerkt met een selectief distributiesysteem, om de service en het advies aan de potentiële klanten te waarborgen. Als u denkt ook in aanmerking te komen voor een erkenning als selectieve distributeur kunt u een mail sturen naar info@synofit.nl.

Voor hond, kat of paard is er Synopet. Kijk op www.synopet.nl voor informatie over het dierenassortiment van Synofit Europe.

Directie:

Tom Sanders, CEO

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: Synofit Europe

Adres

: Koninginneweg 11

Postcode

: 1217 KP

Plaats

: Hilversum

Telefoon alg.

: 036 – 76 30 350

E-mail alg.

: info@synofit.nl

Website

: www.synofit.nl

Laatste nieuws

 

Synofit Europe en Bio-Cure fuseren voor versnelde groeistrategie met partner Auxilium Capital

Amsterdam, 9 juni 2021 – Auxilium Capital heeft Synofit Europe en Bio-Cure overgenomen. Synofit Europe is bekend van de merken Synofit, Synopet en Synocare en is marktleider op het gebied van premium voedingssupplementen voor het behoud van soepele gewrichten, voor zowel de humane als veterinaire markt. Bio-Cure produceert en ontwikkelt deze hoogwaardige voedingssupplementen voor Synofit en overige klanten.

Jeroen Nienhaus, Founding Partner bij Auxilium: “Synofit Europe is een prachtig bedrijf met sterke merken, een unieke positionering en een hele loyale klantenkring. Met bovendien een zeer onderscheidende marketing en verkoopstrategie, via winkels en online, hebben ze zowel in Nederland als in het buitenland een toppositie bereikt in het supplementenschap. Het combineren van de commerciële organisatie met haar belangrijkste producent en ontwikkelaar Bio-Cure geeft een stevig fundament voor versnelde groei in een volgende fase”. Er is een sterke toename aan gezondheidsproblemen door vergrijzing en obesitas, en daarnaast is er steeds meer aandacht voor preventie en veilige alternatieven voor medicatie of medische behandelingen. Hoogkwalitatieve voedingssupplementen met solide wetenschappelijke onderbouwing spelen hierin een belangrijke rol. De producten van Synofit spelen in op deze vraag en hebben bovendien altijd een unieke receptuur – bestaande uit ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor wordt maximale consumententevredenheid gewaarborgd.

Met de samenvoeging van beide ondernemingen is Auxilium Capital op zoek gegaan naar een nieuwe CEO die het gecombineerde bedrijf naar de volgende fase van groei kan leiden. Tom Sanders wordt de nieuwe CEO en kijkt erg uit naar deze nieuwe uitdaging na zijn brede internationale carrière: “Na een intensieve loopbaan in binnen- en buitenland bij vooral industriële ondernemingen was ik toe aan uitdaging in andere markten en product proposities. Het zijn prachtige merken, mooie producten en een gedreven team aan medewerkers en ik ben ervan overtuigd dat we als team deze prachtige ondernemingen verder kunnen laten groeien in zowel Nederland als in het buitenland. Daarbij sluit ik niet uit dat er nog verdere overnames in het verschiet liggen.”

Over Synofit en Bio-Cure

Oprichter/directeur Camiel Hofstee en directeur René den Admirant van Synofit Europe hebben in ruim tien jaar tijd de groenlipmossel als belangrijkste ingrediënt in supplementen voor soepele gewrichten op de Nederlandse kaart gezet. Door een combinatie van vernieuwende online marketing, een selectief distributienetwerk en door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten is Synofit uitgegroeid tot marktleider in het gewrichtenschap. Deze succesvolle aanpak heeft inmiddels ook in het buitenland geleid tot groei, waar nog veel potentieel aanwezig is. Bio-Cure, opgericht in 1987, heeft onder leiding van directeur- en grootaandeelhouder Hans Schriel, als producent en productontwikkelaar de groenlipmossel als eerste groot gemaakt als supplement voor de veterinaire markt, aangemoedigd door de grote vraag heeft Bio-Cure haar assortiment later uitgebreid naar de humane markt. Hans Schriel, Camiel Hofstee en René den Admirant blijven als aandeelhouder betrokken in de nieuwe onderneming en zullen hun kennis ter beschikking blijven stellen om de groeiversnelling te realiseren.

Over Auxilium Capital

Auxilium Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, met een lange termijn visie. Zij investeren in succesvolle Nederlandse ondernemingen met een bewezen staat van dienst en stevig groeipotentieel. Auxilium neemt altijd een meerderheidsbelang, en investeert in diverse sectoren. Eerdere investeringen van Auxilium Capital zijn onder meer FENTO Knee Protection, wereldwijd actief in ergonomische kniebeschermers, en Fruit op je Werk, leverancier van vers fruit op de werkplek bij meer dan 5 duizend bedrijven in Nederland en België.

 

Synofit Basic

Er is nu ook een Synofit Basic variant, die bestaat uit 100% vloeibare Groenlipmossel (GLMax). Dus zonder toevoegingen als bio-curcumine en zwarte-besblad. Deze variant is speciaal voor de lichtere gevallen. Het product is voordeliger dan de geoptimaliseerde totaalformule van Synofit en een beter alternatief voor mensen die nu nog een product van lagere kwaliteit en prijs, of glucosamine gebruiken. Synofit Basic is qua effectiviteit natuurlijk niet te vergelijken met Synofit Premium, wat een veel bredere werking heeft.

Waar is Synofit verkrijgbaar?

Kijk uit voor imitaties!

Synofit wordt Synofit Premium

Artrose-avond effectief instrument voor retailers

Artrose-avond in Leiden: bekijk de vlog