Succesvolle overname DBB Drogist Kama in Domburg

Readshop Domburg heeft met succes de overname afgerond van DBB Drogist Kama, een iconische winkel in het hart van de historische stad Domburg. De stad, bekend als de op twee na oudste badplaats van Nederland en geliefd bij toeristen uit Duitsland en België, ziet hiermee een nieuwe fase ingeluid worden voor de 115 jaar oude drogisterij.

De overname, na een zorgvuldige voorbereiding, markeert een mijlpaal voor UniPharma, de moedermaatschappij van Readshop Domburg. “We zijn verheugd dat het overnametraject succesvol is afgerond en dat de winkeltraditie in het hart van Domburg voortgezet wordt,” verklaarde een woordvoerder van UniPharma.

Persoonlijke aandacht

Met een team dat bekend staat om hun persoonlijke aandacht en expertise, zal DBB Drogist Kama blijven dienen als een vertrouwde plek voor zowel de lokale bevolking als de vele toeristen die Domburg bezoeken. “De diversiteit aan klanten draagt bij aan de levendigheid en het karakter van de drogisterij, die een essentieel onderdeel is geworden van de gemeenschap,” voegde de woordvoerder toe.

Martin en Miranda van Sighem, de nieuwe eigenaren, zijn vastbesloten om de traditie van kwaliteit en service voort te zetten die klanten gewend zijn. Terwijl de heer en mevrouw van der Meule genieten van hun welverdiende pensioen, kijken zij met trots terug op de nalatenschap die zij hebben opgebouwd.

Centraal punt

Met deze overname blijft Readshop Domburg een centraal punt in de gemeenschap, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Martin en Miranda van Sighem zien ernaar uit om iedereen binnenkort te verwelkomen bij DBB Drogist Kama, waar hoogwaardige producten en persoonlijke service samenkomen.

Bron: De Nationale Franchise Gids