Stemmingen cao’s drogisterijbranche

De nieuwe cao Etos Winkels is officieel bekrachtigd met meer dan 98% van de stemmen vóór het onderhandelingsakkoord. Daarnaast is er ook een nieuwe cao goedgekeurd voor werknemers bij onder andere Holland & Barrett en A.S. Watson, met een overweldigende steun van meer dan 96% van de stemmen vóór het onderhandelingsakkoord. De stemming over het onderhandelingsakkoord voor een nieuwe KNDB-cao (zelfstandige drogisterijen) is nog gaande en loopt tot en met 18 juli 2023, 12.00 uur.

Nieuwe ETOS-winkels

Met een overweldigende steun van ruim 98% van de stemmen voor het onderhandelingsakkoord, is de nieuwe cao Etos Winkels officieel bevestigd. We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we het akkoord zullen ondertekenen. Zowel de bestuurders als de kaderleden zijn verheugd over de brede goedkeuring van het akkoord. We zullen zo snel mogelijk de definitieve tekst van de cao opstellen.

In september zal er overleg volgen over onder andere de werkdruk. Wil je hier actief aan bijdragen, stuur dan een mail naar cindy.onvlee@fnv.nl of geef je op bij een van de kaderleden.

Stemming KNDB-cao (zelfstandige drogisterijen) loopt

De mogelijkheid om te stemmen over het onderhandelingsakkoord voor een nieuwe KNDB-cao (zelfstandige drogisterijen) blijft open tot en met 18 juli 2023, 12.00 uur. Wie werkzaam is bij een zelfstandige drogist, zoals DA, Zorg en Wel, en Erica Kruiderijen, wordt uitgenodigd om het onderhandelingsakkoord door te nemen en zijn of haar  stem uit te brengen.

Voor eventuele vragen of opmerkingen: Is Cindy Onvlee berikbaar via cindy.onvlee@fnv.nl of telefonisch via 06-53546242.