Samenwerking Dayes en Hamilton Bright

Hamilton Bright gaat zijn service merchandising aanbod verder verdiepen en verbreden door samen te werken met Dayes: per 1 augustus treden alle 55 merchandisers van Dayes Nederland in dienst bij Hamilton Bright. Dayes zal zich blijven specialiseren in category management.

“Met onze jarenlange ervaring op het gebied van field merchandising bundelen we onze krachten om Dayes en retail Nederland te ondersteunen bij het beschikbaar maken en houden van dagelijks essentiële producten”, zegt Quote Eric Verhofstad, CEO Hamilton Bright. “We zijn ervan overtuigd dat we de huidige kwaliteit van dienstverlening niet alleen zullen voortzetten, maar ook verder ontwikkelen en optimaliseren. Zo blijven we samen relevant voor de toekomst en is kwaliteit geen toeval.”

Samen zal gezocht worden naar de beste dienstverleningsvorm, passend bij de servicebehoefte van elke specifieke klant.

“We hebben in Hamilton Bright een goede partner gevonden om de service verlening verder te professionaliseren en klaar te maken voor de toekomst. Door deze verandering, die einde zomer 2024 ingaat, kunnen we ons als Dayes verder specialiseren op het ontwikkelen, inkopen, op voorraad nemen en vermarkten van onze product en merk concepten in Pet, Personal, Health & Home Care.”

Leiderschap

Hamilton Bright, onderdeel van de wereldwijde field marketingorganisatie Advantage Smollan, is gespecialiseerd in sales en marketing voor merken in de retailsector. Dayes is een toonaangevende en betrouwbare retailpartner in Pet Care, Beauty & Personal Care, Health Care en Home Care. De combinatie vormt naar eigen zeggen de onbetwiste leider in field services Nederland.