Putten viert feestelijke opening van volledig vernieuwde drogisterij in het stadscentrum

Op donderdag 21 september was er in Putten de feestelijke opening van de Trekpleister drogisterij, die nu is voorzien van een compleet nieuw winkelconcept. Deze moderne winkel plaatst de klant nog meer centraal en markeert de eerste winkel in Putten die een complete transformatie heeft ondergaan.

Een opvallend kenmerk van de vernieuwing van de Trekpleister-formule is een eigentijdse inrichting met een nog grotere focus op de klant. Brenda Smith, namens Trekpleister, verklaart: “Trekpleister staat bij klanten bekend als een voordelige buurtdrogist met een hoog winkelgemak. Klantonderzoek wees uit hoe we onze winkelformule op een eigentijdse manier verder konden versterken, bijvoorbeeld met betrekking tot de vindbaarheid van producten. Dit hebben we verbeterd door duidelijk visueel onderscheid te maken tussen verschillende productgroepen zoals gezondheid, schoonheid en verzorging. In de inrichting hebben we hier nog meer nadruk op gelegd door extra schapruimte en zichtbaarheid te creëren.”

Frisse beautyhoek

Klanten in de winkel in Putten vinden niet alleen een moderne en frisse beautyhoek, maar ook een volledig vernieuwde kassa- en servicedesk. Bovendien is de winkel volledig uitgerust met LED-verlichting, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Het is tevens de eerste Trekpleister-winkel met digitale schermen waarop het assortiment extra wordt belicht.

“We staan samen met ons winkelteam klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen en om hen kennis te laten maken met de voordelen en services van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Putten en omgeving dan ook van harte uit om snel een kijkje te komen nemen.”