Proeven en ruiken

De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en biedt meer interactieve ervaring: klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen.

Aldus het persbericht: “De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen. Voor de theeliefhebbers is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselecteerde theeën. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze. Het unieke ‘Scent station’ is dé plek waar je een variëteit aan geuren kunt ruiken van geurkaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten. Kortom de Holland & Barrett winkels zijn een totale wellnessbeleving, waar onze medewerkers klaar staan met voor ieder een passend advies.”

Nadruk

De winkels van Holland & Barrett(voorheen De Tuinen) hebben een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten in het assortiment waarbij de nadruk ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, theeën, kruiden en natuurlijke verzorgings- en relaxproducten.

Holland & Barrett Benelux heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.