Toeleveranciers

Pharma Nord

 

De producten van Pharma Nord zijn in meer dan 300 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt. Zuivere ingrediënten verwerkt via speciale procedés zorgen voor constant hoogwaardige producten. Pharma Nord staat garant voor integriteit, zuiverheid en kwaliteit. Meer dan 25 jaar is Pharma Nord dé specialist in het moeilijk opneembare Q10. Zo profiteert u optimaal van de vele wetenschappelijke onderzoeken.

QUALITY OF LIFE

Quality of Life. Dit wordt bereikt met de principes waar PharmaNord voor staat: Opneembaarheid, veiligheid en bewijsvoering. Hierbij staan testen en onderzoeken met de eindproducten centraal. Alleen op deze manier kan Pharma Nord leveren wat het wil: de allerhoogste kwaliteit bereikbaar voor iedereen.

Producten met wetenschappelijk bewezen kwaliteit om zo het allerbeste kunnen garanderen voor degenen die supplementen nemen.

Management

Directie: 

Nina Zwaneveld, country manager

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Pharma Nord
Adres : Manuscriptstraat 1A
Postcode : 1321 NP
Plaats : Almere
Telefoon alg. : 035-5430991
E-mail alg. : Info@pharmanord.nl
Website : www.pharmanord.nl

Laatste nieuws

65% van de supplementen maakt claims niet waar

Na te hebben vastgesteld dat 65% van de supplementen die hij en zijn collega’s hebben getest niet aan de norm voldoen, roept professor John Nolan van het Waterford Institute of Technology op tot regulering op dit gebied. Als bedrijf dat haar producten altijd heeft vervaardigd om aan de hoogste normen te voldoen, verwelkomt Pharma Nord zijn oproep zeer. Lees verder en ontdek waarom wetenschappers over de hele wereld vaak om dezelfde reden voor de producten van Pharma Nord kiezen. Lees HIER>> meer…

Veroudering van cardiovasculair systeem

Pharma Nord organiseert in het najaar een nieuwe serie masterclasses, waaarbij professionals hun kennis delen en praktisch advies geven. De eerste masterclass gaat over het verouderingsproces van het cardiovasculaire systeem. Lees het HIER>>