Pharma Nord zoekt commercieel manager

Commercieel Manager

Met persoonlijke interesse in gezondheid en voeding

Pharma Nord, een van Europa’s toonaangevende leveranciers van preventieve medicijnen en voedingssupplementen, acht het bevorderen van een gezonde leefstijl van vitaal belang. Ons doel is de voordelen van voedingssuppletie met onze wetenschappelijk gedocumenteerde kwaliteitsproducten aan een breed publiek te communiceren.

Wij zoeken daarom een ambitieuze Commercieel Manager die in dit opzicht de algehele verantwoordelijkheid gaat dragen voor onze Nederlandse vestiging. De nieuwe Commercieel Manager heeft een grote persoonlijke interesse in gezondheid en welzijn en voelt de ambitie om zich samen met het bedrijf verder te ontwikkelen.

In nauwe samenwerking met het managementteam van Pharma Nords Deense hoofdkwartier zal de Commercieel Manager bijdragen aan de opbouw van een sterk en dynamisch netwerk van retailers en therapeuten dat de kern vormt van Pharma Nords business model.

Functieomschrijving

Aanstellen, coachen en managen van interne en externe collega’s

Zorg dragen voor training en uitstekende service aan individuele drogisterijen, apotheken en therapeuten

Marktplanning en rapportage, met inbegrip van P&L-verantwoordelijkheid

Strikte implementatie van de communicatiestrategie van het bedrijf, inclusief e-marketing

Functie-eisen

De juiste kandidaat beschikt over een extraverte persoonlijkheid en is niet bang zich te bewijzen in een professionele en competitieve omgeving. Hij is bekend met verkoop en promotie van nicheproducten die voor gespecialiseerde markten ontwikkeld zijn en kan goede resultaten boeken op ‘klantenavonden’ en soortgelijke evenementen.

De Commercieel Manager moet in staat zijn om te motiveren en leiding te geven door zijn praktische voorbeeld van een hands-on mentaliteit, niet vanuit de makkelijke stoel in een comfortabel kantoor.

Een goede beheersing van het Engels is een voorwaarde. De juiste kandidaat krijgt ruime mogelijkheden om zich in zijn werk te ontwikkelen, op persoonlijk en professioneel niveau.

Pharma Nord biedt een uitdagende en boeiende baan in een professioneel team van gedreven collega’s. Onze vestiging in Nederland telt op dit moment 11 medewerkers; wij hebben ambitieuze groeiplannen voor de Nederlandse markt.

Sollicitatie

Hebt u nog vragen met betrekking tot deze functie, neem dan contact op met Regionaal Manager Henrik Jensen, tel +45 75857400.

Graag nodigen wij u uit uw in het Engels geschreven sollicitatie, samen met uw CV en andere relevante informatie vóór 23 november 2018 te zenden aan: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, DK 7100 Vejle, Denmark, met op de envelop de vermelding: “Commercial Manager, Holland”