Overname Synofit Europe en Bio-Cure door Auxilium Capital

Tom Sanders wordt de nieuwe CEO en kijkt erg uit naar deze nieuwe uitdaging na zijn brede internationale carrière: “Het zijn prachtige merken, mooie producten en een gedreven team aan medewerkers en ik ben ervan overtuigd dat we als team deze prachtige ondernemingen verder kunnen laten groeien in zowel Nederland als in het buitenland. Daarbij sluit ik niet uit dat er nog verdere overnames in het verschiet liggen.”

Onder oprichter/directeur Camiel Hofstee en directeur René den Admirant is Synofit Europe, door een combinatie van vernieuwende online marketing, een selectief distributienetwerk en door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige ingrediënte, uitgegroeid tot marktleider in het gewrichtenschap. Bio-Cure, opgericht in 1987, heeft onder leiding van directeur- en grootaandeelhouder Hans Schriel, als producent en productontwikkelaar de groenlipmossel als eerste groot gemaakt als supplement voor de veterinaire markt, aangemoedigd door de grote vraag heeft Bio-Cure haar assortiment later uitgebreid naar de humane markt.

Auxilium Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die investeert in succesvolle Nederlandse ondernemingen met een bewezen staat van dienst en stevig groeipotentieel. Eerdere investeringen zijn onder meer FENTO Knee Protection en Fruit op je Werk.

Schriel, Hofstee en Den Admirant blijven als aandeelhouder betrokken in de nieuwe onderneming.

Lees het volledige persbericht HIER>>