Op de valreep: de nieuwste who-cares kijkt naar 2024

Vandaag of morgen valt de nieuwste who-cares bij u op de mat. Met vooral heel veel vooruitblikken naar een boeiend nieuw jaar… en meer!

Wat heeft het komende jaar ons te bieden? U leest er alles over in editie 5 van who-cares. We spraken met de mensen die aan het roer staan bij retail- en brancheorganisaties om te peilen: wat gaat 2024 ons brengen en hoe moet de zelfzorgbranche zich daarop voorbereiden? Lees wat zij vinden van de stand van zaken in de branche: wat gaat er goed, waar liggen de uitdagingen, en hoe moeten we ons daar in 2024 op voorbereiden? Welke trends zien we bij consumenten en in de maatschappij, en welke impact hebben die op onze branche? Hoe hebben de belangrijkste bedrijven en organisaties zich dit jaar ontwikkeld, en wat staat er nog te gebeuren? En tot slot: welke tips en eye openers kunnen deze toppers uit de branche ons geven?

Meestgelezen

Niet alleen dat: we kijken ook naar welke webartikelen het afgelopen jaar het beste gelezen werden. Laat u verrassen door onze top tien! Lees de laatste berichten, kijk welke winkels in het nieuws waren, en welke winkels te koop staan.

Uw communicatie?

En wilt u who-cares actief inzetten in uw eigen communicatie? Kijk dan eens door onze nieuwe mediakit, die over enkele dagen ook online zal staan. Kijk HIER>>