Op 26 april werd de vernieuwde Etos Zaandijk geopend

Afgelopen woensdag opende de Etos aan de John Lennonstraat in Zaandijk haar compleet vernieuwde winkel, na een flinke verbouwing binnen de bestaande muren.  De nieuwe winkel is ingericht volgens het allernieuwste concept en zal veel ruimer aanvoelen. 

Klanten kunnen kiezen uit verschillende merken op de moderne beauty- en geurenafdeling en ook de afdeling met gezondheidsproducten is vernieuwd met nog meer vitamines, supplementen, braces en wondverzorgingsproducten.

Sinds 1995

Etos Zaandijk is al 28 jaar in handen van onderneemster Maaike Aarts, die op 15 maart 1995 begon met de winkel in het toen net opgeleverde winkelcentrum Rooswijk. Aarts en haar team hebben een prettig gevoel bij de wijk waarin zij hun winkel hebben. Een mooie wijk met vriendelijke mensen.

Etos Zaandijk voldoet aan alle kwaliteitseisen voor drogisterijen en heeft het Groene Plus-certificaat, wat betekent dat er deskundig advies wordt gegeven bij zelfzorg. De medewerkers staan uiteraard ook graag klaar om advies te geven over beautyproducten, huidverzorging en gezondheidsproducten.

.