Ook DBB in Swifterbant

Ook de inwoners van Swifterbant en omgeving shoppen vanaf 1 juni bij DBB Drogist. Na tien jaar onder de vlag van DA, maakt ook Drogisterij Monique nu de overstap naar DBB.

Met haar centrale positie in Swifterbant, een bruisend dorp met 6300 inwoners in de gemeente Dronten, is Drogisterij Monique meer dan een deel van de lokale gemeenschap. De persoonlijke interactie met klanten en het belang van deskundig advies staan centraal. Monique Wullink benadrukt: “In een hechte gemeenschap als Swifterbant, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, vervult onze drogisterij een onmisbare rol. Onze klanten hebben vertrouwen in ons deskundig advies en onze kwalitatieve zelfzorgproducten. Zo ontlasten we de eerstelijnszorg, waarbij we uiteraard waar nodig doorverwijzen naar de huisarts.”

Gezond en stralend

“Met ons team van ervaren, toegewijde en goed opgeleide drogisten kunnen we onze klanten het beste advies geven op het gebied van gezondheid, beauty en verzorging. Door continue bijscholing en training blijft het team van Monique op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij hun klanten optimaal blijven ondersteunen in het streven naar een gezonde en stralende levensstijl.
Met de heropening als DBB Drogist, belooft Monique haar klanten een vernieuwde ervaring, waarin verrassende nieuwe producten, kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service centraal staan.
Monique is gelukkig met de keuze voor UniPharma en DBB drogist: “eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen! Zo kan ik me, met de backup en het onderscheidend vermogen van DBB drogist, focussen op een goed en gezond advies. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten.”