Nieuwe zomerlook voor Etos-medewerkers

Deze zomer zullen we bij Etos medewerkers in een volledig vernieuwde stijl zien. Sinds 2017 heeft Etos de Pick & Mix-lijn geïntroduceerd, waardoor medewerkers dagelijks hun eigen look kunnen samenstellen uit een selectie van tien items uit de Etos kledingcollectie. Op deze manier creëren meer dan 5.400 medewerkers hun eigen unieke Etos-uitstraling. Een van de toevoegingen aan deze collectie is een nieuw duurzaam shirt.

Etos heeft een samenwerking met Schijvens, een familiebedrijf dat sinds 1863 gespecialiseerd is in het ontwerpen van bedrijfskleding. In 2020 heeft Schijvens de Nederlandse Circular Award Business gewonnen. Schijvens produceert bedrijfskleding door gebruik te maken van afgedragen of versleten kleding, gecombineerd met gerecycled PET. Dit zorgt ervoor dat het garen van de kleding sterk, kleurvast en duurzaam blijft. Alle oude bedrijfskleding van Etos wordt bij Schijvens ingeleverd om uiteindelijk gerecycled te worden tot nieuwe bedrijfskleding.

Herkenbaarheid

Het ontwerp en de kleuren van het nieuwe Etos zomershirt zijn gemakkelijk herkenbaar voor de klant. De Etos-collectie wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met medewerkers uit de winkels. Er worden verschillende varianten bedacht die voldoen aan de gewenste uitstraling en beleving. Het shirt en de bijpassende sjaal zijn het resultaat van deze samenwerking.