Nieuwe tv-campagne pakt insectenbeten aan

Op 9 juni 2023 zal de nieuwe tv-campagne van Beurer, de gezondheidsspecialist uit Ulm, van start gaan. De tv-spot, getiteld “Geniet van het moment, zonder jeuk”, zal worden uitgezonden in Duitsland en Nederland tot 31 augustus 2023.

De campagne is perfect getimed voor het zomer- en tuinfeestseizoen en richt zich op het assortiment insectenbeetbehandelingen dat Beurer te bieden heeft. Hiermee wil Beurer mensen bewust maken van het belang van ongestoord genieten van elk moment, zonder hinderlijke jeuk veroorzaakt door insectenbeten. Het doel is om het assortiment insectenbeethelers in de spotlights te zetten en klanten te helpen bij het verzachten van de effecten van insectenbeten.

Zomeravond

De nieuwe tv-commercial neemt ons mee naar een tuinfeest op een prachtige zomeravond. De scène straalt een vrolijke sfeer en gezellige ambiance uit, met een mooi gedekte tafel. Maar helaas worden de feestgangers geplaagd door vervelende muggen die snel en onopgemerkt steken, waardoor jeuk op de huid ontstaat. Gelukkig is er een oplossing.

In een freeze frame zien we de omgeving stilstaan, behalve de hoofdpersoon die in actie komt. Ze haalt haar insectenbeetheler tevoorschijn uit haar tas en brengt deze enkele seconden aan op de getroffen plek. Meteen daarna kan het feest zorgeloos doorgaan, vrij van ongemak veroorzaakt door muggenbeten.

Snel en handig

De commercial benadrukt de effectiviteit en gemakkelijke toepassing van de insectenbeetheler van Beurer. Het laat zien hoe snel en handig het product kan worden gebruikt om de jeuk te verlichten, zodat mensen zonder zorgen van hun zomerse momenten kunnen blijven genieten. Het biedt een oplossing voor een veelvoorkomend probleem tijdens buitenactiviteiten en plaatst de insectenbeetheler van Beurer in het middelpunt van de aandacht als de ideale metgezel voor een zorgeloze zomer.

Lees hier meer over deze insectenbeetheler.