Nieuwe Shop-in-Shop DA Select in Service Apotheek Zoomwijck

 Bij Service Apotheek & DA Select drogist Zoomwijck in Oud-Beijerland kunnen consumenten nu vijf dagen per week terecht voor het afhalen van medicijnen in combinatie met hun dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten.

Apotheker Raoul Wols deelt enthousiast over de recente toevoeging van de shop-in-shop drogisterij in de apotheek: “Service Apotheek Zoomwijck gelooft sterk in de synergie tussen apotheek en drogisterij en legt de focus in haar assortiment op de deelassortimenten gezondheid en dermocosmetica. Met DA Select weten we deze focus effectief te vertalen naar de winkelvloer met een assortiment dat perfect aansluit bij onze wensen, de behoeften van onze klanten en dat ook nog eens concurrerend geprijsd is.”

Afhaalautomaat

Buiten de reguliere openingstijden van de apotheek is de afhaalautomaat 24/7 beschikbaar. Op verzoek kunnen hierin ook producten uit het DA Select drogisterij assortiment worden geplaatst voor afhaling buiten de reguliere openingstijden. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat gratis bezorging binnen Oud-Beijerland mogelijk is, zowel in combinatie met receptbezorging als zonder receptbezorging, voor aankopen van 30 euro of meer aan producten.

Bron: hetkompasonline.nl