Meewerken aan succes!

TASK FORCE IMAGO stelt zich ten doel om een nieuw, duidelijk imago te ontwikkelen voor de branche, zodat die weer top of mind is bij de consument. Maar dan moeten daarbij een paar cruciale vragen beantwoord worden. De eerste is deze: is er nog wel toekomst voor de drogisterij? Beginnen niet andere retailvormen, zoals internetsites maar ook winkels als Action, langzamerhand de rol van de branche over te nemen? En waarin onderscheiden we ons precies? Op deze vragen zoeken we een inspirerend antwoord. We doen dat samen met Turnaround Powerhouse, opgericht door prof. dr. Jan Adriaanse en Michiel van Dijk MSc. die beide als onderzoekers zijn verbonden aan de Universiteit Leiden. Internationaal bekend als vooruitstrevende nonconformisten op het gebied van corporate renewal en turnaround leadership, weten zij: je kunt beter een bestaande branche revitaliseren dan dat die het stokje overdraagt aan start-ups. Zoals zij het zeggen: exciting change is yours. En dat is waar we met zijn allen mee aan de slag gaan!

Eerste stap

Eerst geeft Michiel van Dijk ons een inspirerende presentatie vol eye openers. Daarna steken we de handen uit de mouwen met behulp van de zogeheten ‘blue ocean’-methodiek. Afsluitend gaan we als groep aan de slag met onze bevindingen: wat betekenen die voor ons en onze branche. En hoe gaan we van hieruit verder? Samen zetten we hiermee de eerste stap naar een nieuw imago!

Bijzondere locatie

Een bijzondere sessie moet plaatsvinden op een bijzondere locatie. En die hebben we: op Strijp-S in Eindhoven. Strijp-S heeft inmiddels internationaal naam gemaakt – er komen hier momenteel meer patenten vandaan dan uit Silicon Valley! De voormalige Philipsgebouwen hebben zowel historie als de toekomst, en wij komen samen in het Videolab. Het 8 verdiepingen tellende VideoLab is de bakermat geweest voor de allereerste DVD en Blu-ray speler van Philips.

Programma

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

18:30 entree

19:00 welkomstwoord en kennismaking TFI

19:15 presentatie Michiel van Dijk

20:00 pauze

20:15 blue ocean sessie

21:00 evaluatie en planning volgende sessie

22:00 afsluiting

TASK FORCE IMAGO is een plek waar retailers, leveranciers en winkeliers samenkomen die zich bezighouden met imagovorming, trendontwikkeling, marketing, communicatie – en mensen wie de gezonde groei van de branche aan ’t hart gaat. De groep komt van begin september tot eind augustus zes keer bij elkaar om vooraf bepaalde thema’s te behandelen. Afsluitend wordt dan een conclusie met advies geformuleerd waar de branche mee aan de slag kan.TASK FORCE IMAGO is dus géén vrijblijvende netwerkgroep: er moet gewerkt worden, we willen een doel bereiken. Daarom werken we in een sfeer van open communicatie, zonder concurrentiële reserve of verborgen agenda’s, maar ook zonder dat gevoelige informatie op straat komt te liggen.

Turnaround PowerHouse

Turnaround PowerHouse staat internationaal bekend als denktank die ondernemers, management teams en turnaround professionals helpt om zelf turnarounds te maken. Turnaround Powerhouse is lid van The Global Think Tank for Corporate Renewal and Turnaround Leadership. Recentelijk hebben zij gewerkt voor bewindvoerders en curatoren, rechters, MKB accountants, turnaround consultants, private equity managers, interim managers en chief restructuring officers (CRO’s) – en internationaal: Turnaround Powerhouse heeft ook opdrachtgevers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Curaçao, Kosovo, Zambia, Uganda, Tunesië, Suriname en Zuid-Afrika.

Zien hoe inspirerend zij werken? Kijk hier.

Deze eerste bijeenkomst van TASK FORCE IMAGO is open voor alle belangstellenden voor de bijzonder gunstige prijs van € 295,- excl. BTW. Besluit u op basis van deze avond lid te worden van de stuurgroep, dan wordt de prijs van deze eerste avond verrekend met een jaar-lidmaatschap van € 1295,- excl. BTW. Geïnteresseerd? U kunt zich hiernaast in de sidebar voor TASK FORCE IMAGO opgeven.